Chakraäänitteet

ja värähtelytaajuudet

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

Nikolai Tesla

Rakkaat asiakkaat haluaisin antaa teille ihanan rakkaudellisen marraskuisen kaamos -tarjouksen!

Koodilla: LOVE saat minkä tahansa tuotteen/kurssin puoleen hintaan, eikä mitään ostorajoja ole.

Huom: 50% alennus tulee mahdollisesti jo olemassa olevan tarjouksen lisäksi.

Toivottavasti tämä tuo teille kaikille iloa ja valoa kaamoksen keskelle.

Valolla ja Rakkaudella, Joakim

Chakra-äänitteet ovat jokaiselle chakralle luotuja tiettyihin värähtelytaajuuksiin perustuvia äänitteitä. Hyödynsin korkeaa teknologiaa ääniteiden luonnissa siten että kaikki äänimaailma pysyy oikeiden taajuuksien sisällä ja stimuloi juuri oikeita asioita. Käytin äänimaailman luonnissa Sound Healing instrumentteja, kuten Tiibetiläisiä kulhoja, kristallikulhoja, gongeja, chakra-äänirautoja, huiluja, didgeridoota, erilaisia rumpuja, djembeä, sansulaa sekä muita etnisiä instrumentteja ja tietysti myös luonnon ääniä.

Äänimaailman luonnissa hyödynsin myös planetaarisia taajuuksia, jotka tukevat tiettyjä chakroja. Äänitteiden taajuudet perustuvat matemaattisiin laskelmiin ja tutkijoiden tekemiin Sound Healing tutkimustyöhön ja tietysti omaan intuitiiviseen tietämykseen ja osaamiseeni. Lopputuotteena syntyi hyvin voimallisia välineitä chakrojen tasapainottamiseen ja harmonisointiin.

-Joakim

Juurichakra: Maan päivä 194.18 Hz, Sävel “G”, Taajuus 435.9 Hz, Tempo 91 iskua minuutissa

Sakraalichakra: Kuun kierto 210.42 Hz, Sävel “G#” Taajuus 445.86 Hz, Tempo 98.63 Iskua minuutissa

Napachakra: Aurinko 126.22 Hz, Sävel “B” Taajuus 449.8 Hz, Tempo 118.3 Iskua minuutissa

Sydänchakra: Maan vuosi 136.10 Hz, Sävel “C#” Taajuus 432.10 Hz Tempo 63.8 Iskua minuutissa

Kurkkuchakra: Merkurius 141.27 Hz, Sävel “C#” Taajuus 448.51 Hz Tempo 66.2 Iskua minuutissa

Otsachakra: Venus 221.23 Hz, Sävel “A” Taajuus 442.46 Hz Tempo 103.7 Iskua minuutissa

Kruunuchakra: Platoninen vuosi (päiväntasaussyklin ajanjakso ekliptiikan ympärillä, noin 25 800 vuotta) 172.06 Hz Sävel “F” Taajuus 433.56 Hz Tempo 80.60 Iskua minuutissa

Esimerkiksi juurichakra-äänite on erittäin hyvä synkronoimaan meidät maan luonnolliseen rytmiin. Siten siitä saa myös paljon apua uniongelmiin, maadottumiseen ja läsnäolon voimistamiseen. Se poistaa myös stressiä ja neutralisoin tai nollaa elektromagneettisen kentän varsin tehokkaasti.

Äänitteissä on alusta loppuun taustalla planetaarinen värähtely, muita taajuuksia tuodaan monin eri soittimin pysyen koko ajan oikeassa tempossa, sävelkorkeuksissa ja kyseisen chakran taajuuksissa.

Äänimaailma on siksi luotu tietokoneella hyödyntäen mm. chakra-äänirautoja, planetaarisia taajuuksia, tiibetiläisiä kulhoja, kristallikulhoja, erilaisia huiluja, luonnon ääniä, sansulaa, shamanistisia rumpuja, monochordia, gongia jne.

Muistakaa, kaikki värähtelee ja on energiaa ja kaikki värähtely päästää myös erilaisia ääniä, vaikka korvamme eivät niitä kuulisikaan. Samoin kaikki värähtely pitää sisällään geometriaa ja sitä kautta eri muotoja.

Opi ymmärtämään värähtely niin opit ymmärtämään kaiken muunkin.

Osta tästä

Juurichakra meditaatioäänite

9,99 

Juurichakra

Maan päivä 194.18 Hz, Sävel “G”, Taajuus 435.9 Hz, Tempo 91 iskua minuutissa

 

Motto: “Minulla on”

 • perusturva, pelot, materiaalinen turva
 • läsnäolo, itsekunnioitus, riippumattomuus
 • jalat, luusto, suolen toiminta, lisämunuaiset
 • sijainti lantionpohjassa välilihan alueella

Sakraalichakra meditaatioäänite

9,99 

Sakraalichakra

Kuun kierto 210.42 Hz, Sävel “G#” Taajuus 445.86 Hz, Tempo 98.63 Iskua minuutissa

 

Motto: “Minä tunnen.”

 • ihmissuhteet, tunteet, seksuaalisuus, luovuus, ilo, empatia
 • sukuelimet, nestekierto, virtsarakko, sukurauhaset
 • sijainti: sukupuolielinten alue

Napachakra meditaatioäänite

9,99 

Napachakra

Aurinko 126.22 Hz, Sävel “B” Taajuus 449.8 Hz, Tempo 118.3 Iskua minuutissa

 

Motto: “Minä osaan, minä teen.”

 • identiteetti, tahdonvoima, itsetunto, johtajuus, kontrolli
 • ruoansulatus, maksa, lihaksisto, haima
 • sijainti: navan alue

Sydänchakra meditaatioäänite

9,99 

Sydänchakra

Aurinko 126.22 Hz, Sävel “B” Taajuus 449.8 Hz, Tempo 118.3 Iskua minuutissa

 

Motto: “Minä rakastan.”

 • elämänilo, myötätunto, rakkaus, avoimuus, tasapaino
 • hengityselimistö, sydän ja verenkierto, kateenkorva, käsivarret
 • sijainti: keskellä rintalastaa

Kurkkuchakra meditaatioäänite

9,99 

Kurkkuchakra

Merkurius 141.27 Hz, Sävel “C#” Taajuus 448.51 Hz Tempo 66.2 Iskua minuutissa

 

Motto: “Minä kommunikoin.”

 • puhuminen ja kuunteleminen, luova ilmaisu, ihmissuhteet
 • korvat, nenä, kurkku, äänihuulet, kilpirauhanen, hartiat, niska

Otsachakra meditaatioäänite

9,99 

Otsachakra

Venus 221.23 Hz, Sävel “A” Taajuus 442.46 Hz Tempo 103.7 Iskua minuutissa

 

Motto: “Minä näen.”

 • intuitio, sisäinen viisaus, kuudes aisti
 • silmät, aivot, aivolisäke, hermosto

Kruunuchakra meditaatioäänite

9,99 

Kruunuchakra

Platoninen vuosi (päiväntasaussyklin ajanjakso ekliptiikan ympärillä, noin 25 800 vuotta) 172.06 Hz Sävel “F” Taajuus 433.56 Hz Tempo 80.60 Iskua minuutissa

 

Motto: “Minä hyväksyn, minä tiedän.”

 • yhteys korkeampaan minään, ylempi tietoisuus, autuus
 • käpyrauhanen, hermosto, aivot, mieli

Oston jälkeen pääset lataamaan ostamasi äänitteet omatilisivulta kohdasta lataukset.

Lataa äänitteet ensin tietokoneelle ja siirrä sitten esim. mobiililaitteellesi.

Chakraäänitteet ovat jokainen n.20 min. mittaisia, joten lataus voi kestää hetken aikaa, riippuen nettiyhteytesi nopeudesta.

On erittäin suositeltavaa, että käytät kuuntelussa laadukkaita kuulokkeita.

Mitä voit odottaa, kun harmonisoit chakrojasi parantavilla värähtelytajuuksilla?

 • Voit odottaa blokkisi sulavan pois ja elämänlaatusi lisääntyvän radikaalisti. Ihminen on oikeastaan chakrojensa tilan ilmentymä. Se missä kunnossa chakrasi ovat määrää aurasi valovoimaisuuden. Yksinkertaistettuna: Mitä vahvempi aura sinulla on, sen paremmin voit. Sen onnellisempi, terveempi, luovempi ja menestyvämpi olet.
 • Kun chakrasi tervehtyvät, vedät puoleesi menestystä, yltäkylläisyyttä, ihania ihmissuhteita ja elät kirjaimellisesti unelmiesi elämää.
 • Kun alat huoltaa päivittäin chakrojesi tilaa värähtelytasosi nousee, intuitiosi alkaa kehittyä ja alat paremmin tiedostamaan hienovärähteistä maailmaa ja tulkitsemaan omaa ja ympäröivä energiaa.

Ihmismieli suuntautuu normaalisti aina ulospäin kohti materiaa ja erillisyyttä ja on siten varsin epäkoherentissa tilassa, meditaatiossa mielen suunta on sisäänpäin. Kun suunta on sisäänpäin tulemme samalla läsnäoloon ja luomishetken äärelle, säilyttäen kirkkaan tietoisuuden. Tätä voi harjoittaa perinteisin meditatiivisin metodein, mutta vasta-alkajalle se voi olla vaikeahkoa. Tätä vaikeutta helpottamaan loimme äänitesarjamme.

Kun mielen suunta kääntyy ja epäkoherentit aivoaallot harmonisoituvat ja mieli tulee Theta tilaan tai joogisesti ilmaistuna Dharanaan jossa mieli on keskittynyt yhteen pisteeseen, tällöin mieli toimii laservalon tapaan hyvin tehokkaasti. Tällaisessa tilassa stressin kokeminen on jo sula mahdottomuus, ja mitä pidempään vietät aikaa tässä tilassa, sitä pysyvämpiä vaikutuksia saat aikaiseksi. Kaikki tämä vaikuttaa myös fyysiseen, mentaaliseen ja emotionaaliseen tilaasi, ei vain mieleesi.

Nukahtaessa mieli siirtyy myös näille eri värähtelytaajuuksille ja jos et nuku hyvin johtuu se siitä, että et ole päässyt riittävästi syväunen alueelle lataaman akkujasi.

Jos harjoitat päivittäin pidempiä meditaatiota ja pääset Gamma tasolle meditaatiossa, palautuu mielesi ja kehosi paremmin kuin unessa ja unentarpeesi vähenee myös dramaattisesti ja energiatasosi nousee ihan huippuunsa. Kuitenkin jo ihan pienellä n. 20 min. meditaatiolla päivittäin siivität itsesi ihan uuteen ihanaan elämään.

Jos kärsit unettomuudesta voit hyödyntää siihenkin Chakraäänitteitä sillä ne poistavat stressiä hyvin tehokkaasti, nukkumisongelmiin on kuitenkin myöhemmin tulossa ihan oma iso hyvinvointipakettikokonaisuutensa jossa on paljon muutakin kuin vain äänitteitä.

Meditaation harjoittamisen hyötyjä

 • stressi vähenee
 • mieliala paranee
 • tehokkuus lisääntyy
 • luovuus herää
 • ongelmanratkaisukyky lisääntyy
 • elämänilo lisääntyy
 • fyysinen hyvinvointi lisääntyy
 • immuunipuolustus vahvistuu
 • itsevarmuus lisääntyy
 • mielenrauha kasvaa

Meditaation hyötyjä on tieteellisesti tutkittu jo pitkään, ja tulokset ovat kiistattomat: meditaatio parantaa elämänlaatua lukemattomin eri tavoin.

Meditoiminen on parhaimmillaan mielen hiljentämistä siten, että ihmisen oma potentiaali pääsee ilmenemään puhtaasti. Kun tuo potentiaali ilmenee puhtaasti, keskittymiskyky paranee samalla kuin intuitio ja luovuus ohjaavat meitä kohti tavoitteitamme. Koemme iloa ja hyvää oloa, vaikka sille ei näyttäisi olevan mitään ulkoista syytä. Työ- ja ystävyyssuhteemme harmonisoituvat, stressinsietokykymme lisääntyy, ja elämä tuntuu näyttävän meille pelkästään mahdollisuuksiaan ja hyviä puoliaan. Kohtaamamme ongelmatilanteet saavat uudet vaatteet – niistä tulee vain otollisia tilaisuuksia ponnistaa johonkin uuteen ja jännittävään.

Meditoimalla säännöllisesti noin 20 minuuttia päivässä kuka tahansa voi huomata mainitut vaikutukset olemuksessaan. Kun mukaan lisätään muutamia helppoja joogaharjoituksia, ovat tulokset vieläkin parempia.

Rauhallinen mieli on kuin tyyni veden pinta. Stressaantuneen mielen pinta reagoi pienimpäänkin ärsykkeeseen ja väreilee vaikeuttaen ajatustoimintaamme ratkaisevasti. Kun meditoimme, mielen vesi ei vain tyynny, vaan se muuttuu sitä sakeammaksi mitä pidempään harjoitamme meditaatiota. Lopulta siitä tulee kuin hunajaa, makeaa ja nautinnollista. Hunajassa ei näy aaltoja eikä edes väreitä, tapahtui ulkopuolella mitä tahansa. Kun mieli on täysin hallinnassamme, sen koko kapasiteetti on käytössämme, emmekä enää hajota voimavarojamme sinne tänne, turhiin huoliin ja aistiärsykkeisiin. Kun mieli on harmoniassa, ihminen on kasvanut täyteen mittaansa.

Stressi

mitä se on?

Lähes 95% ihmisten sairauksista johtuvat stressistä. Sama syy pätee moniin muihinkin ongelmiin kuten unettomuuteen, keskittymiskyvyn puutteeseen, rakkaudettomuuden kokemiseen, ahdistukseen, pelkoon, levottomuuteen, läsnäolon puutteeseen jne.

Stressi on käytännössä mentaalista ja emotionaalista vastustamista, joka synnyttää blokkeja kehoon ja energiajärjestelmäämme, joka taas aiheuttaa sairauksia ja muita ongelmia elämiimme.

Stressi voi aiheuttaa paljon lihasjännityksiä ja siten saada hermoston pahasti puristuksiin ja aiheuttaa kroonisia kipuja. Hermosto joutuu aina varsin koville stressin alla.

Stressi voi aiheuttaa isoja hengitysvaikeuksia ja paniikkikohtauksia. Kun ihminen on riittävän pitkään stressitilassa, muuttuu hengityskin pintahengitykseksi ja hengitysrytmi muuttuu käänteiseksi. Normaalissa hengityksessä vatsan tulee vetäytyä sisään uloshengityksessä ja pullistua sisäänhengityksessä. Joskus joutuu opettelemaan hengityksen ihan uudestaan, jos on ollut pitkään stressin alaisena.

Stressi on käytännössä vastustamista. Voit vastustaa ympärilläsi tapahtuvia asioita tai asioita, joita ei tapahdu. Voit vastustaa omia ajatuksiasi ja tunteitasi. Voit periaatteessa vastusta ihan mitä vain ja saada aikaa stressireaktion itsessäsi.

Haluaisin tässä yhteydessä käyttää enemmän vastustamis-termiä kuin stressi-sanaa, sillä silloin näemme asiat enemmän oikeassa valossa.

Kun lopetamme vastustamisen ja siirrymme sallimisen tilaan, keho parantaa itse itsensä, mielen ja tunteiden hallinta tulee sitä kautta meille ihan itsestään – yhtään yrittämättä, mitään tekemättä.

 

Mikä saa meidät vastustamaan?

Ihmismieli prosessoi koko ajan valtavia määriä dataa ja helpottaakseen prosessoimista mielemme lyö asioille tietynlaisia leimoja, jotta kaikkea ei tarvitsisi aina uudelleen prosessoida. Tämä nopeuttaa asioiden ymmärtämistä ja elämän kokemista, mutta samalla epää meiltä kyvyn kokea asioita sellaisina kuin ne oikeasti ovat. Näemme asiat vain sellaisina kuin olemme ne joskus aiemmin valinneet kokea. Sokeudumme vallitsevalle totuudelle.

Mieli ei osaa nähdä asioita muuta kuin erillisyyden ja dualismin kautta. Mielellä on jatkuva tapa pilkkoa asioita ja lakkaamatta verrata asioita toisiinsa. Se on ainut tapa missä mielemme voi toimia päivätietoisuuden tilassa. Vaikka päivätietoisuudessamme havahtuisimme ymmärtämään virheellisten, myrkyllisten ja jopa itsesabotaasia aiheuttavien ajatusten merkitysten elämässämme, emme voi asialle mitään. Tämä johtuu siitä, että alitajunta hallitsee elämämme valintoja 95 prosenttisesti. Ns. tavat, uskomus- ja reagointimallit sijaitsevat alitajunnassamme ja alitajuinen ohjelmointi ohjaa meitä myös päivätietoisuudessamme.

Tästä johtuen jokin ulkoinen ärsyke voi nostaa alitajunnasta pintaan hyvinkin voimakkaita reaktioita. Jokin trauma voi aktioitua ja synnyttää voimakkaan sähkökemiallisen myrskyn meissä. Joka tarkoittaa käytännössä voimakkaita negatiivisia emootioita, joita automaattisesti vastustamme. Vastustaminen on virhe, sillä sen kautta tila jää päälle ja samaistumme tunteeseen, joka taas pudottaa värähtelytaajuutemme hyvin alas.

Kun värähtelytaajuus putoaa, heikkenee elektromagneettisen kentän suojaa vaikutus ja olemme hyvin alttiita ulkopuolisille vaikutuksille.

Elämän luontainen tila on jatkuva muutos ja virtaus. Meidän tulisi oppia sallimaan vanhan poistua ja uuden virrata tilalle. Luottaa elämän kantokykyyn ja kellua virrassa luottavaisena vailla pelkoa hukkumisesta.

Ongelma on, että alitajuntamme on ohjelmoitunut erilaisista pelkoskenaarioista ja myrkyllisitä uskomuksista. Alitajunta on siis puhdistettava ja ohjelmoitava uudelleen halutunlaiseksi.

Miten sitten pääsemme alitajuntaan käsiksi?

Tiesitkö että meditaation eri asteissa samoin kuten unen eri asteissa aivot värähtelevät eri taajuuksilla?

Tiesitkö, että esimerkiksi soittamalla vasempaan korvaasi 200Hz taajuutta ja oikeaan korvaasi 204Hz taajuutta, aivosi yrittävät tasata eron ja aivolohkosi harmonisoituvat 4Hz taajuudelle, joka vastaa Theta -taajuutta, joka on taas portti alitajuntasi tasolle. Kun mielesi avautuu vieläkin lisää ja siirtyy Delta tasolle, on mielesi hyvin avoin suggestioille ja hypnoosille.

Tiesitkö että jokaisella chakralla on myös oma taajuutensa ja siten chakrojakin voidaan tasapainottaa värähtelutaajuuksien kautta. Sound Healing äänitteillä voidaan siis vaikuttaa aivojen ja koko kehon energiajärjestelmän värähtelyihin hyvin nopeasti ja vaivatta. Kun mukaan lisää suggestiot niin saamme helposti muutettua egomielemme virheelliset ja haitalliset toimintamallit terveyttä ja hyvinvointia tukeviin malleihin.

Kaikki olemassa oleva on värähtelyä, ja kaikki värähtely on ääntä, vaikka emme kaikkia ääniä kuulekaan. Jokainen solumme värähtelee eli soi, ja jos tuo sointi on epävireessä, ihminen ei voi hyvin. Harmonisilla äänillä eli tietyillä värähtelyillä voimme auttaa soluja löytämään oikean vireen. Chakratkin värähtelevät, vaikka emme yleensä näe emmekä kuule chakrojamme. Tietyt sävelet ja taajuudet vaikuttavat chakroihin tasapainottavasti ja sitä kautta vaikutus näkyy kaikkialla olemuksessamme.

Äänivärähtely

on geometriaa

Alla olevassa mielenkiintoisessa YouTube-videossa, näet miten erilaiset äänien taajuudet luovat myös erilaisia geometrisiä muotoja.

Kaikki on energiaa ja värähtelyä. Kaikki on lakkaamatta muutoksen tilassa, kaikki virtaa ja muuttuu jokainen hetki. Sairaudet ja stressi ovat tämän virtauksen vastustamista.

Miksi tyytyisit värähtelemään matalalla negaation ja epäharmonian tasolla?

Kun vastustus loppuu, rauha, ilo ja harmonia tulevat tilalle.