Emootiot

“You cannot live by feelings and emotions; you have to live By your intuition and consciousness.” –Yogi Bhajan

“Meditation is not what you do in the morning, that’s practice. Meditation is the daily result of that practice.” – Yogi Bhajan

Kun opit, että tunteet eivät ole sinä itse vaan sinun kokemisen väline, alat hallita tunnemaailmaasi. Elämän vaihtelut negatiivisen ja positiivisen välillä, eivät ole enää ongelma joka saa sinut tolaltasi vaan se tuo ainoastaan mahdollisuuden kokea elämää sen koko syvyydeltä sen korkeampiin sfääreihin asti. Syvyys ei ole enää negatiivinen määre vaan ainoastaan juurevuutta elämässä. Eikä korkeuskaan ole enää vastakohta syvyydelle vaan se on syvyyden erottamaton toinen puoli. Polariteetit ovat kuin paperille piirretty kaareva viiva. Toiselta puolelta katsottuna se näyttää koveralta ja toiselta puolelta kaarevalta, kumpikaan ei ole kuitenkaan absoluuttinen tosi. Ainoastaan jos näet viivan kokonaisuudessaan ymmärrät mikä se on, se on kovera ja kupera samaan aikaan. Ilman toista ei ole toista, valon voi havaita vain jos on pimeyttä. Huomaa, että pimeys on ystäväsi, ilman sitä et voisi kokea valoa. Kun huomaat tämän, voit valita missä olet ja käyttää dualismia hyväksesi kokemuksessasi.

Aiheet: suru, pettymys, viha, tunteiden kanavointi, egon ylivalta, syyttely, lapselliset tunteenpurkaukset, toistuvat ja häiritsevät käyttäytymismallit, vanhojen kaivelu.

Luento

Kriya sakraalichakralle

Kriya ”Korkeimman itsen syvin olemus”

Rentoutusmeditaatio