Henkisen tiedon koulutus

Yhden euron koulutukset

Tämä on ensimmäinen henkisen tiedon minikurssi sarjassamme ”yhden euron koulutukset” ja lisää on tulossa. Kannattaa seurata tilannetta. Jaamme lähes ilmaiseksi hyvin korkeaa henkistä tietoa, henkisyydestä kiinnostuneille.

Ensimmäisessä osassa saat hyvän läpileikkauksen henkisyyden lainalaisuuksista, ja siitä miten voit niitä hyödyntää jokapäiväisessä elämässäsi.

Muista tsekata myös Premium-tason verkko- ja lähikurssimme.

Osta tästä

Henkisen tiedon koulutus

1,00 

Henkisen tiedon koulutus

Tämä on ensimmäinen osa sarjassamme ”Yhden euron koulutukset”. Toivottavasti viihdyt ja saat myös itsellesi paljon arvokasta henkistä tietoa ja itsehoidollisia välineitä koulutuksestamme.

Yhden euron koulutuksissa käsittelemme samoja aiheita kuin mitä meillä on Ong Namon muissa Premium tason verkkokoulutuksissa tarjolla. Eli jos haluat vielä syventää ymmärrystäsi jollain aihealueella, niin se onnistuu hienosti muilla verkkokursseillamme.

Platinajäsenyydellä voit avata erittäin edullisesti kaikki verkkokurssimme kuukausimaksulla, jos henkinen nälkäsi kasvaa suureksi.

Tarjoamme nyt myös kaikkiin verkkokursseihimme korottoman ja kuluttoman osamaksumahdollisuuden.

Oston jälkeen mene omatilisivulle ja kirjaudu sisään jollet ole jo sisään kirjautunut.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Salasana on se jonka loit kun teit oston.

Avautuvassa hallintapaneelissa klikkaa “kurssit”-nappia ja näet kaikki aktiiviset verkkokurssisi. Valitse Henkisen tiedon kurssi ja klikkaa “näytä kurssi”-nappia ja pääset sisälle kurssisivulle.