Huoleton elämä

Huoleton huhtikuu 2014

Oletko kokeillut tipatonta tammikuuta, lihatonta lokakuuta tai sokeritonta syyskuuta? Nehän ovat mahtavia kehon puhdistuskuureja, jotka monille jäävät pysyviksi elämäntavoiksi.

Nyt on aika ryhtyä mielen puhdistuskuurille. Me Ong Namossa olemme ottaneet huolettomuuden pysyvästi osaksi elämäämme, ja haluamme haastaa kaikki suomalaiset kokeilemaan huoletonta elämää kuukauden ajan! Osallistu huolettomaan huhtikuuhun kanssamme ja puhdista mielesi kaikesta turhasta painolastista: huolista, murheista, peloista, epäilyistä, levottomuudesta ja jännittämisestä!

Huolettomuus ei tarkoita huolimattomuutta, passiivisuutta eikä vastuun välttelyä. Huoleton ihminen huolehtii toki asioista, jotka tulevat eteen ja edellyttävät toimintaa. Huolettomuus tarkoittaa, että et kuormita mieltäsi murehtimalla menneitä, pelkäämällä tulevaisuutta tai jännittämällä itseäsi kipeäksi. Huolettomuus on yhtä kuin positiivinen elämänasenne. Kun pysyt positiivisena, sinulle tapahtuu vain hyviä asioita. Niin kauan kun uit vastavirtaan ja luot pelottavia mielikuvia tulevaisuudesta, ympäröit itsesi negatiivisella energialla ja vedät puoleesi lisää negatiivisuutta.

Huhtikuun ajan me Ong Namon kundaliinijoogaopettajat tarjoamme sinulle päivittäin pienen oppitunnin ja/tai harjoituksen, joka auttaa sinua pysymään positiivisena, löytämään onnen joka hetkestä ja keventämään taakkaa harteillasi.

Et tarvitse minkäänlaista kokemusta joogasta, meditaatiosta tai mistään muustakaan. Pelkkä elämä riittää kokemukseksi. Päivittäiset oppitunnit ovat joko lyhyitä videoita tai pieniä tekstejä, ja harjoitukset ovat kaikille sopivia, nopeita ja helppoja.

Haasta ystäväsikin mukaan kokeilemaan Huoletonta Huhtikuuta! Mitä voit menettää? Vain pelkosi, huolesi ja ahdistuksesi. Oletko valmis päästämään niistä irti?

Haluaistiko antaa lahjoituksen? Tästä se onnistuu, voit itse määrätä summan täysin vapaasti.