Konsultaatiot ja hoidot

Voit valita joko etäenergiahoidon, henkisen konsultoinnin videopuheluna whatsapin tai zoomin kautta tai niiden yhdistelmän.

Varaa aikasi:

Joakim Kaipainen
Puh. 050 344 9089 [email protected]

Sekä hoidot että konsultaatiot voit maksaa verkkokaupassa etukäteen.

Teen puhelin- ja whatsapp videopuhelukonsultaatioita sekä hoitoja etänä kaikkina arkipäivinä.

Mitä valaistuminen oikein on?

Luento energiahoitamisesta.

Henkiset konsultaatiot

Haluatko vapaaksi murheesta ja kärsimyksestä?

Onko elämässäsi sairautta, huolia, surua, kärsimystä, tuskaa, huonoa oloa, masentuneisuutta ja jaksamattomuutta?

Kaikista näistä voi päästä eroon.  Murheissa ja huolissa vellominen ei voi koskaan vapauttaa meitä niistä. Ainoa tie vapauteen, iloon ja hyvinvointiin kulkee syvällisen itseoivalluksen kautta. Tuo oivallus on mahdollinen ihan jokaisen yksilön kohdalla, oli ongelmasi mikä hyvänsä. Ilo ja rakkaus on tässä ja nyt, ei jossain tulevaisuudessa.

Väitänkin, että mitä suurempi ongelmasi on, sitä suuremman armon, ilon ja vapautuksen voit kokea.

Jos kärsimys ja negatiivisuus eivät ole se mitä haluat elämältäsi, tule konsultaatioon, joka avaa silmäsi näkemään todellisuuden sellaisena kuin se ilmenee, ilman turhaa draamaa ja kärsimystä. Kyse ei ole mistään taikatempusta tai todellisuuden kieltämisestä, vaan aivan päinvastoin. Sillä hetkellä kun silmät näkevät ensimmäisen kerran todellisuuden, itsesi ja elämäntilanteesi sellaisena kuin se tässä hetkessä oikeasti ilmenee, ilman vääristymiä, kaikki tuska ja kärsimys katoaa.

Tämä on mahdollista ihan jokaisen kohdalla, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Vapautus on olemassa.

Konsultaatiot ja elämän solmujen avaamiset tapahtuvat videopuhelun välityksellä. Kyseessä ei ole mihinkään uskontoon tai psykologian alaan pohjautuva menetelmä, vaan intuitiivinen katsanto jossa hoidettavan todellinen ydinongelma löytyy ja se purkautuu pois kun se tiedostetaan uudenalaisessa tietoisuuden valossa ja näin kehon ei tarvitse enää ylläpitää sairautta tai muuta vastaavaa epäharmonista tilaa.

Hinta 98€/h.

Konsultaatiot ja hoidot

98,00 

Energiahoidot ja konsultointi

Voit valita joko etäenergiahoidon, henkisen konsultoinnin videopuheluna whatsapin tai zoomin kautta tai niiden yhdistelmän.

Energiahoidot

vain kaukohoidot

Yksinkertaisimmillaan energiahoito on elämänenergian eli pranan ohjausta hoidettavalle. Hoitaja toimii energian kanavana, ei sen lähteenä. Kaikki tapahtuu ns. sydänyhteydessä rakkauden vallitessa, rakkauden tuodessa meille täydellisen suojan hoidon ajaksi.

Hoitajan intentio parantaa, ohjaa energian kulkua hoidettavan kehossa. Koska kanavoitava energia on luonteeltaan hyvin sähköistä se voi joskus tuntua lihaksistossa samankaltaisena nykimisenä tai sätkähtelynä kuin ennen nukahtamista voidaan kokea.

Energiahoito on hyvin rentouttava ja tehokkaasti stressiä poistava hoitotapa. Säännöllisellä energiahoidolla saavutat helposti harmonisen ja tasapainoisen elämän. Jos otat tueksesi vielä säännöllisen meditaation harjoittamisen, tulet nopeasti saavuttamaan syvän rauhan tunteen ja kehität itsellesi samalla neutraalin mielenlaadun, joka ei ota enää osaa dualistisen maailman ahdistukseen.

Energiahoito on mitä mainioin ennaltaehkäisevä hoitomuoto ja stressin poistaja. Pidän energiahoitoa kaikkein tehokkaimpana menetelmänä mentaali- ja tunnepuolen asioiden hoitamisessa. Traumat, ahdistukset, masennustilat ja mielen lukot häviävät nopeasti energiahoidolla. Kun nämä negatiiviset tukokset ovat poissa, alkaa energiahoito vaikuttaa ihmismielessä ja kehossa hyvin euforisella tavalla – negaatiot vaihtuvat universaaliin rakkauden virtaan. Rakkaudellinen tila universaalilla tasolla on ihmisen luonnollinen olotila, energiahoito siis vain palauttaa meidät luonnolliseen olemisen tilaan -rakkaudelliseen tietoisuuteen.

Laajemmin energiahoidoista

Mitä energiahoitaminen oikein on?

Energiahoito on ikivanha hoitomuoto, se on ollut olemassa kenties yhtä kauan kuin ihmiskuntakin. Energiahoitoja ja hoitajia on kutsuttu monilla nimillä riippuen aikakausista ja kulttuureista. Hoidot ja hoitotavat voivat poiketa toisistaan hyvinkin paljon. Yhteistä niille on kuitenkin se, että hoidossa välitetään erilaisia energialaatuja jotka vaikuttavat kehon, mielen ja tunnetason värähtelyyn, vapauttaen lukkoja ja jännitystiloja. Näin pääsemme eroon syntyneestä stressitilasta ja saamme lisää elinvoimaa, selkeyttä ja tunnetason harmoniaa. Kun keho-, mieli- ja tunnetaso on harmoniassa, sinussa herää ilo, rakkaus, luovuus ja inspiraatio – halu elää ja kokea.

Kaikki värähtelee

Ei ole muuta kuin energiaa

Maailmankaikkeudessa ei ole mitään mikä ei värähtelisi. Ainoastaan värähtelytaajuuksilla on eroja, mitä matalampi värähtely on, sen huonommin voit, sen vihaisempi ja negatiivisempi olet. Energiahoitaja välittää kehoon korkeammin värähtelevää energiaa ja tuo virtaus ikään kuin pommittaa kehossa olevaa blokkiintunutta energiaa, kunnes blokki sulaa pois ja näin kehon energia pääsee taas virtaamaan luonnollisella tavalla. Kun energia virtaa luonnollisesti keho kykenee itse parantamaan itsensä, myös hyvin vakavista sairaustiloista. Parantuminen voi tapahtua jo itse hoidossa tai hieman myöhemmin hoidon jälkeen. Hoidot jatkuvat energiatasolla aina itse tapahtuman jälkeen vielä useamman vuorokauden ajan.

On tieteellisesti todistettu, että mieli vaikuttaa kaikkein hienoimmalla värähtelytasolla Sub atomisien hiukkasien käyttäytymiseen. Mieli vaikuttaa myös suoraan DNA:han, eli mielen synnyttämä ajatus omaa itsessään oman värähtelytasonsa ja näin voi vaikuttaa joko haitallisesti tai hyödyllisesti DNA:n rakenteeseen. Toisin sanoen perinnölliset sairaudet joko aktivoituvat tai pysyvät latentissa tilassaan, riippuen mielen reaktio- tai ajattelumalleista. Alitajunnan tason ajattelumalleihin on vaikea päästä käsiksi muilla kuin energiahoidollisilla, joogisilla tai meditatiivisilla välineillä joista energiahoito on yksi kaikkein parhaista ja nopeimmista keinoista.

Maailmankaikkeudessa on vain yksi muuttumaton asia, kaikki muu muuttuu alati ja on virtauksessa. Kaiken energian kuuluu liikkua, jos virtaus ehtyy kokonaan keho kuolee. Mutta se joka ei muutu, on tietoisuus, tietoisuus ei koskaan häviä, sitä ei voida tuhota. Tietoisuus on ihmisen perimmäinen ominaisuus, vaikka mieli on se joka luo ja muokkaa aineen maailmaa, sekin on katoavainen persoonallisuuden tasolla. Toisin sanoen, tietoisuus ylittää mentaalisen maailman lainalaisuudet ja energiahoitaja jonka tietoisuus on kohonnut kyllin korkealle voi hallita energiaa varsin suvereenisti. Jos puhdas tietoisuus koskettaa epäharmoiniassa olevaa kohdetta, epäharmonia poistuu – keho tai mikä tahansa kohde hakeutuu takaisin ns. nollatilaan – täydelliseen olemustilaansa.

Joakim Kaipainen

tarjolla vain kaukohoitoja

Joakim on hyvin kokenut energiahoitaja, energiahoitaja kouluttaja ja kundaliinijoogi. Hänen tapansa hoitaa poikkeaa monista perinteisistä hoitotavoista kuten reikistä ja vastaavista siten, että jokainen hoito on aina erilainen vaikka hoidettaisiin samaa asiaa eri hoidettavan kanssa. Jokainen on aina yksilö, ja syy sairauteen tai epätasapainoon on aina eri. Joakim hoitaa aina syytä ei seurausta. Kun epäharmonian syy löytyy ja se hoidetaan pois, sairaus ei enää uusiudu.

Joskus hoito voi olla kokonaan kommunikaatiota, konsultaatioita jossa samaan aikaan tapahtuu energiavälitystä hoidettavalle. Tämä on erittäin tehokas tapa hoitaa sillä ongelmasta puhuminen aktivoi kehossa olevat epätasopainokohdat ja näin ne on helppo löytää ja hoitaa pois, myös kaiken alku syy löytyy näin varsin helposti. Joakim kykenee helposti tekemään hoitoa samanaikaisesti konsultaation aikana, hänellä on tapana siinä samalla pitää hoidettavaa korkeammassa tietoisuuden tilassa jossa aiemmin mainittu nollatila alkaa muodostua automaattisesti.

Perinteisempi tapa antaa energiahoitoa tapahtuu hoitopöydällä. Hoitaja kanavoi käsien ja/tai otsacahakran kautta hoidettavalle energiaa. Hoidossa ei tarvitse välttämättä koskettaa lainkaan. Hoidossa tarkastetaan chakrojen tila ja luodaan epäharmonian tilalle tasapaino. Joakim tapaa kertoa koko hoidon ajan mitä informaatiota hän hoidossa vastaanottaa ja mitä hoidossa tekee. Hyvin monesti hoidoissa puretaan lukkoja jotka voivat tulla traumaattisista muistoista menneistä elämistä asti.

Joakimin pyrkimys on tuoda hoidettavalle hoidon aikana selkeä kuva siitä miksi ja mistä ongelma on alun alkaen syntynyt ja mitä tulee tehdä, jotta ongelma ei enää uusiudu. Joskus hoidettava voi saada kotitehtäväkseen jonkin meditaation tai joogisen harjoituksen ylläpitämään saavutetun tilan.