Korkeampi Itse

-tietoisuuden evoluutio-

Kaikki tarvittava tieto valaistumisen polullesi, mahdollisimman tiivistetyssä muodossa.

Osta tästä

Ale!

Korkeampi Itse

31,00 

Joogakoulu Ong Namo uudistuu lähitulevaisuudessa täydellisesti ja kaikki nykyiset verkkokurssit ja nettijoogat poistuvat pian myynnistä kokonaan. Eli nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia itselle verkkokursseja ja samalla myös täysin ennennäkemättömään hintaan.

Alennukset verkkokursseista ja joogatunneista jopa 60-95% alennuksella.

Uudistuksen jälkeen voit edelleen käydä kaikessa rauhassa lävitse ostamiasi kursseja tai vaikka 12kk joogajäsenyyttäsi hallintapaneelin kautta, vaikka ne eivät muutoin ulospäin asiakkaille enää näykään.

 • Tämä verkkokurssi on luotu halusta auttaa totuuden etsijöitä.
 • Halusta tehdä matkasta mahdollisimman helppo ja lyhyt.
 • Halusta vähentää kärsimystä ja tuskaa, jossa maailma rämpii tällä hetkellä.
 • Verkkokurssi on tehty mahdollisimman selkokieliseksi ja ytimekkääksi oppaaksi sinulle, joka haluat nähdä totuuden sellaisena kuin se on.
 • Jotta informaatio olisi mahdollisimman monen etsijän saavutettavissa, kurssin hinta on poljettu mahdollisimman alas. Mikäli siitä huolimatta kertamaksu tuntuu taloudellisessa tilanteessasi tällä hetkellä vaikealta niin voit maksaa myös osamaksulla valitsemalla joustomaksun maksusivulla.

Heräämisen prosessi

Jokaisessa ihmisessä piilee aivan uskomaton jumalallinen potentiaali. Meissä kaikissa on ns. jumalkipinä tai jumalsiemen, joka odottaa kärsivällisesti hetkeä, jolloin huomiosi siirtyy egosta ikuiseen itseesi. Ja kun huomiosi vihdoin siirtyy egosentrisestä maailmankatsomuksesta todelliseen itseesi, kaikki muuttuu. Siirryt erillisyydestä ykseyden tilaan. Ulkoinen muuttuu sisäiseksi ja sisäinen ulkoiseksi, todistat kokemuksellisesti, miten edessäsi avautuva elämä on omaa sisäistä heijastustasi. Huomaat olevasi elämä itse. Pelko lakkaa ja lepäät rauhassa, ongelmat ovat poissa ja näet vain mahdollisuuksia. Huomaat ajan ja ilmenevän maailman illusorisen luonteen, identiteettisi on kadonnut, tarinnan kerronta on päättynyt. Ymmärrät olevasi maailmassa, mutta et elä maailmasta. Ei ole enää muuta kuin yksi, jolla ei ole enää määritelmiä itsestään, se vain on mitä se on.

Kun ihminen havahtuu omaan todelliseen itseensä, maailmankaikkeus alkaa palvella häntä. Enää ei ole mitään ulkopuolista uhkaa, puutetta tai kärsimystä, on vain ikuinen läsnäolon hetki, joka täyttyy alati rakkaudesta ja autuuden värähtelystä. Tämä on ihmisyyden evoluution päämäärä maatasolla.

Tämä koulutus on luotu juuri tätä tarkoitusta varten, nopeuttamaan ihmisen matkaa erillisyyden harhasta ykseystietoisuuteen. Mikäli haluat ymmärtää syvällisesti ihmismielen toimintaperiaatteet, egomielen ja alitajunnan tason ongelmasi. Jos haluat ymmärtää pelon merkityksen ja miten pelosta voidaan tehdä paras ystäväsi. Miten voit hyödyntää pelkoa ja kehittyä henkisyydessä hurjaa vauhtia ilman kärsimyksen elementtiä. Mikäli haluat vapautua kaikesta ahdistuksesta ja traumoista ilman että sinun tarvitsee käsitellä niitä mitenkään niin osallistu tähän verkkokoulutukseen.

Kun havahdut todellisuuteen, todelliseen itseesi ja maya (harha) katoaa, elämäsi muuttuu taianomaiseksi. Huomaat, miten kaikki ilmenevä on ajatusta, huomaat olevasi kaikkien mahdollisuuksien kenttä, eikä mikään ole enää mahdotonta. Huomaat että olet ”unen näkijä” ja että uni on sinun, eikä ole mitään muuta.

Tämä kaikki voi tuntua vielä kaukaiselle päämäärälle, mutta jos ajattelet niin, huomaa että ajatuksesi on pelkoväritteinen ja se on itsessään este tielläsi valaistumiseen. Huomaa myös se, että se on ajatus ei muuta ja koska se on ajatus voit muuttaa sen. Voit valita toisin. Huomaa kaikki mielesi sinulle syöttämät pelkoväritteiset ajatukset ja hylkää ne epätosina. Näin matkasi voi alkaa.

Oppaanasi tällä matkalla toimii Joakim Kaipainen, joka on kokenut matkan omakohtaisesti ja voi siksi ohjata sinut lyhyintä ja nopeinta reittiä kohti omaa täyttymystäsi, kohti taianomaista elämää.

Jos koet tällä hetkellä maailmantilan ahdistavana tai jos oma elämäsi ei ole täynnä riemua ja yltäkylläisyyttä, tai jos et kykene näkemään omaa elämäntehtävääsi tai tarkoitustasi voit muuttaa sen. Nopein tie on osallistua tähän verkkokoulutukseen joka sopii aivan kaikille.

Katso ilmainen video

Mitä valaistuminen oikein on?

Mitä saat tässä koulutuksessa?

 • Saat videoluentoja, jotka käsittelevät kaikki elämämme tärkeimmät osa-alueet.
 • Opit totuuden siitä miten kaikki toimii energiamaailmassa.
 • Opit mielen toimintatavat, sen dualistisen luonteen ja sen miten siirryt kaksijakoisuudesta ykseyden kokemiseen.
 • Opit siirtymään pelosta rakkauteen, rauhaan ja harmoniaan.
 • Opit miten siirryt karmasta dharmaan – tilaan, jossa maailmankaikkeus palvelee sinua.
 • Opit antautumisen, irtipäästämisen, vastustamisen lopettamisen, joka johtaa autuudessa lepäämiseen.
 • Opit kuinka päästää irti hallinnan tarpeesta egotasolla, ja sen miten luopuessasi siitä saat todellisen hallinnan.
 • Opit miten lakkaamatta luot omaa elämääsi ja miten siirrytään runsaustietoisuuden tilaan.
 • Opit miten ollaan rakkaudessa itseriittoisia.
 • Opit liikkumaan erilaisten tietoisuuden tilojen välillä.
 • Ja paljon muuta.

Meditaatiot

Saat tiedollisen informaation lisäksi apuvälineiksi sarjan erilaisia meditaatioita.

 • Saat meditaatioita, joita on hyvä tehdä silloin kun mieli on kykenemätön rauhoittumaan.
 • Saat meditaation, jolla puhdistaa mentaalinen olemus.
 • Saat meditaation, jolla puhdistat emotionaalisen puolen.
 • Saat meditaation, jolla nouset henkilökohtaisella tasolla kali yugasta, satya yugaan, eli tiedostamattomuuden aikakaudesta, korkeimpaan tietoisuuteen.
 • Saat meditaation, jolla saavutat autuuden tilan.
 • Saat meditaation, jolla poistat elämäsi blokkeja.
 • Saat meditaatioita, joita voit tehdä silloin kun mielesi on vastaanottavainen ja valmis siirtymään korkeamman tietoisuuden tilaan.

Osta tästä

Ale!

Korkeampi Itse

31,00 

Joogakoulu Ong Namo uudistuu lähitulevaisuudessa täydellisesti ja kaikki nykyiset verkkokurssit ja nettijoogat poistuvat pian myynnistä kokonaan. Eli nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia itselle verkkokursseja ja samalla myös täysin ennennäkemättömään hintaan.

Alennukset verkkokursseista ja joogatunneista jopa 60-95% alennuksella.

Uudistuksen jälkeen voit edelleen käydä kaikessa rauhassa lävitse ostamiasi kursseja tai vaikka 12kk joogajäsenyyttäsi hallintapaneelin kautta, vaikka ne eivät muutoin ulospäin asiakkaille enää näykään.

Mitä tapahtuu oston jälkeen?

Oston jälkeen mene omatilisivulle ja kirjaudu sisään jollet ole jo sisäänkirjautunut. Avautuvassa hallintapaneelissa klikkaa “kurssit”-nappia ja näet kaikki aktiiviset verkkokurssisi. Valitse mitä kurssia haluat katsoa, klikkaamalla “näytä kurssi”-nappia.

Mikäli olet ostanut äänitteitä tai kurssiisi sisältyy äänitteitä, löydät ne lataukset välilehdeltä hallintapaneelissa.