Kundaliinireiki verkkokoulutus

tasot 1-3 + boosterit 1-6

Kundaliinireikikoulutuksemme päivitettiin 5.12.21

ja nyt kundaliinireikikoulutuksemme pitää sisällään myös kosmisen tason energioita!

Koulutus sisältää myös itselle ladattavan manuaalin PDF -muodossa

Osta tästä!

Ale!

Kundaliinireiki verkkokoulutus

56,00 

Joogakoulu Ong Namo uudistuu lähitulevaisuudessa täydellisesti ja kaikki nykyiset verkkokurssit ja nettijoogat poistuvat pian myynnistä kokonaan. Eli nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia itselle verkkokursseja ja samalla myös täysin ennennäkemättömään hintaan.

Alennukset verkkokursseista ja joogatunneista jopa 60-95% alennuksella.

Uudistuksen jälkeen voit edelleen käydä kaikessa rauhassa lävitse ostamiasi kursseja tai vaikka 12kk joogajäsenyyttäsi hallintapaneelin kautta, vaikka ne eivät muutoin ulospäin asiakkaille enää näykään.

Käsiteltäviä aiheita

 • Kundaliinireikin historia
 • Kundaliinienergia
 • Kundaliinijooga
 • Praana
 • Chakrat
 • Tietoisuuden tasot
 • Aika
 • Samskarat
 • Karma
 • Korkeampi itse
 • Vihkimyksen vastaanottaminen
 • Hoitojen tekeminen
 • Vihkimysten antaminen

Kurssiaiheita mm.

Kundaliinireiki on tällä hetkellä olevista hoitomuodoista ehkäpä se kaikkein helpoin ja nopein energiahoitomuoto ja joka sopii myös kaikille. Helppoudesta ja nopeudesta huolimatta se on hyvin voimakas hoitotapa – aikaisempi reiki -koulutus on hyvä pohja tälle koulutukselle, mutta ei mitenkään välttämätön. Reiki masterit tai minkä tahansa suuntauksen edustajat tai vasta-alkajat, avautuvat tämän koulutuksen kautta hyvin vahvasti kundaliinienergian ja reikin rakkaudelliselle virtaukselle.

Kundalinireiki on alkujaan Ole Gabrielsenin ylösnousseelta mestari Kuthumilta kanavoima energiahoitomuoto. Tämä koulutus on uusi ja laajempi KRI-sertifioidun kundaliinijoogaopettaja ja Joogakoulu Ong Namon ja Solar Fusion Treatment hoitosuuntauksen perustajan Joakim Kaipaisen päivittämä versio kundaliinireikistä.

Ale!

Kundaliinireiki verkkokoulutus

56,00 

Joogakoulu Ong Namo uudistuu lähitulevaisuudessa täydellisesti ja kaikki nykyiset verkkokurssit ja nettijoogat poistuvat pian myynnistä kokonaan. Eli nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia itselle verkkokursseja ja samalla myös täysin ennennäkemättömään hintaan.

Alennukset verkkokursseista ja joogatunneista jopa 60-95% alennuksella.

Uudistuksen jälkeen voit edelleen käydä kaikessa rauhassa lävitse ostamiasi kursseja tai vaikka 12kk joogajäsenyyttäsi hallintapaneelin kautta, vaikka ne eivät muutoin ulospäin asiakkaille enää näykään.

Aiemman kurssin palutetta

 • Kurssilainen

  “Mahtavaa, että 10 vuoden haahuilun jälkeen joku selittää asiat todella yksinkertaisesti ja järkevästi. Kiitos!”

 • Kurssilainen

  “Kurssi oli energinen ja enemmän kuin odotin. Hyvä, että lopuksi sai kirjallisen materiaalin, koska ajatus ei olikein toiminut.”

 • Kurssilainen

  “Kiitos ytimekkäästä ja hyvästä kurssista! Uskon, että kun asiat on helppoja ja yksinkertaisia, ne on paljon enemmän totta kuin monimutkaiset tavat. Juuri tätä ajatusta kurssi tuki. Jee! Tuntuu hyvältä ja siltä, että omat kokemukset sai selkeämpiä muotoja. Kiitos!”

 • Kurssilainen

  “Olen tosi iloinen, että tulin tänne kurssille. 🙂 Kiitos, että toit varmuutta epävarmuuteen. <3”

 • Kurssilainen

  “Kiitos! Ihmeellinen kurssi, monta asiaa selvisi ja paljon tuli uutta! Todella paljon :)”

 • Kurssilainen

  “Oikein hyvä koulutus, osui juuri oikeaan kohtaan omalla aikajanalla, kun mietin uskallanko aloittaa energiahoitojen tekemistä muille. Kundaliini reikin helppous yllätti ja aiheutti aluksi pientä mielen vastustusta. Aluksi jäi vähän epäselviksi 1 ja 2 tasot, mutta selvisi hyvin manuaalista. Suurkiitokset jälleen kerran hienosta koulutuksesta ja upeasta opetuksesta!”

 • Kurssilainen

  “Uskomattomia tapahtumia ja voimia tämä kurssi on laittanut liikkeelle. En ikinä uskonut pystyväni parantamaan ketään – saati muutamassa minuutissa, huh, huh. Kiitos, kiitos!”

 • Kurssilainen

  “Olen parantanut kurssin jälkeen eläimiä, lapsia ja jopa kasveja ihan tosta vain – olen ällistynyt.”

 • Kurssilainen

  “Kurssin jälkeen olen hoitanut lähinä vain itseäni ja elämäntilanteitani. Kaikki soljuu nyt paremmin eteen päin – vähän niin kuin, ihan itsestään. Tunnen jonkin korkeammn ohjauksen elämässäni. Kiitos kaikesta!”

 • Kurssilainen

  “Itsetuntoni on kohonnut hurjasti kurssin myötä ja olen iloinen lähes koko ajan. Ei tätä kukaan ystävä uskoisi todeksi jos kertoisin, mutta ei se minua haittaa. ;)”

Miksi lähtisit mukaan koulutukseen?

Koska,

tällä kurssilla valjastat oman täyden potentiaalisi käyttöösi. Et ole enää koskaan riippuvainen ulkoisesta tuesta.

Koska,

tällä kurssilla poistat tukokset omista chakroistasi ja siten löydät vapauden ja pelottomuuden elämässäsi.

Koska,

tällä kurssilla opit miten puhdistat mielesi, tunteesi, kotisi, karmasi, menneisyytesi ja tulevaisuutesi, noin muutamia asioita vain mainitakseni.

Koska,

tällä kurssilla opit miten hoidat energeettisesti itseäsi, muita kanssakulkioitasi, eläimiä, luontoa ja itse Äiti maata.

Koska,

tällä kurssilla opit miten pysyt jatkuvassa onnellisuuden tilassa, miten kasvatat vastustustuskykyä sairauksia ja negatiivisuutta vastaan.

Koska,

tällä kurssilla opit miten tehdään etähoitoja reaaliajassa vaikka toiselle puolelle maapalloa.

Koska,

tällä kurssilla opit miten aika on vain kokemisen väline ja sitä voi taivuttaa omalla tahdolla, miten ikinä haluaa.

Koska,

tällä kurssilla opit miten olla intuitiivisessä flowssa ja miten antaa korkeamma olemuspuolesi johtaa elämääsi.

Vanhasta verkkokurssistamme sanottua:

Ostin kundaliinireiki-verkkokurssin todella skeptisenä, ajatellen että ei näitä asioita voi etänä opiskella! Erehdyin kyllä totaalisesti.

Olen itse opiskellut reikiä 3. kurssiin asti, ja nyt tämän verkkokurssin käytyäni tunnen että energia on moninkertaistunut hurjasti! Olen ns. eri taajuudella kuin ennen ja nyt energialähetykset ovat itsellenikin todella vahvoja kokemuksia?

Kundaliinireikin aktivoinnit olivat mielettömiä, jokainen oli erilainen.

Vahvin kokemus oli kuin sähkö olisi kulkenut 2h ajan koko kehoni lävitse todella vahvana virtana❤️

Lämpimästi suosittelen muillekin?

Ja iso kiitos opettajalle todella selkeästä koulutuksesta!

Yt. Petra Reiman

Avaudut omalle täydelle potentiaalillesi!

Huomionarvoista näissä kundaliinireiki vihkimyksissä on se, että avaudut siinä omalle kundaliinienergiallesi, etkä millekään ulkoiselle energialähteelle, myös reiki -aspekti jolle avaudut virtaa sinulle itsestäsi kun tietoisuutesi ensin laajentuu ja ulottaudut syvemmälle itseesi tai sanoisinko korkeammalle itsellesi. Kundaliinijoogan harjoittaminen johtaa samaan lopputulokseen. Vihkimyksillä Kundalinireikiin, nopeutetaan tarvittavaa puhdistumisprosessia ja avautumista alkuperäiselle luomisenergialle eli kundaliinienergialle. Kun ihminen avautuu jumalaiselle voimalle joka lepää lantionpohjassa latentissa tilassa, avautuu hän jumaluuden feminiiniselle aspektille, eli Shaktille. Kundaliinienergiaa voi ajatella ikään kuin ylijäämäenergiana joka on jäänyt jäljelle kun sinut on luotu tähän inkarnaatioosi. Kun luomisprosessi on saatu päätökseen, on energia jäänyt passiiviseen tilaan lepoon juurichakraasi. Sitä on kuitenkin jäljellä ihan yhtä suuri määrä kuin alkujaan, koska se ei koskaan vähene. Se voidaan herättää taas aktiiviseen tilaan ja silloin ihmisestä tulee jälleen tietoinen luojaolento.

Vihkimys Kundalinireikiin on moniosainen ja jokainen vaihe avaa sinua voimakkaasti jumalaiselle. Viimeinen vaihe ei tee sinusta valaistunutta olentoa, kehitys jatkuu edelleen, olet kuitenkin ottanut valtavan harppauksen eteenpäin omassa kehityksessäsi. Se mihin päädyt energeettisesti vihkimysprosessin jälkeen, riippuu täysin sinun tämän hetkisestä valmiudestasi. Energia josta puhumme, on voimakkain energia mitä fyysisen muodon tasolla voi ilmetä, meidän kehomme ja hermostomme on oltava kykeneväisiä vastaanottamaan voimakasta energiaa. Sen tähden avaudut vain sen verran kerrallaan kun on turvallista, kun teet hoitoja ja käytät energiaa ja/tai käyt kundaliinijoogatunneilla, etenet edelleen hyvin nopeaan tahtiin henkisen kehittymisen polulla. Lopulta kun kundaliinienergia nousee ylös kruunuchakraan asti, koet täyttymyksen, ykseyden – puhtaan tietoisuuden tilan. Se voi olla välähdyksen omainen hetki tai jäädä pysyväksi, mutta se on joka tapauksessa sinun todellinen olemuksesi johon heräät.

Vihkimykset/aktivoinnit

Kundalini Reiki 1

Vastaa perinteisen Usui Reiki Masterin tasoa, eli reikin tasot 1-3.

 • icon

  Kundaliinireiki taso 1

  Mitä vihkimyksessä tapahtuu?

  Chakrajärjestelmäsi alkaa avautua, puhdistua ja tasapainottua. Kehossa on seitsemän päächakraa, energiakeskusta. Nämä ovat moniulotteisia keskuksia, itse asiassa neliulotteisia keskuksia. Ensimmäisessä aktivoinnissa avataan voimakkaimmin alempia keskuksia, juuresta sydämeen, lisäksi avaamme myös kämmenchakroja joidenka kautta kanavoit hoidoissa energiaa. Saat parantavat kädet.

  Kolme energiakanavaa: ida-, pingala- ja sushumnakanavat mahdollistavat kundaliinienergian nousun, joten nämä nadit/meridiaanilinjat tulee avata ja puhdistaa. Tasapaino idan (feminiininen energia) ja pingalan (maskuliininen energia) välillä on oltava, samoin on oltava tasapaino kahden hyvin oleellisen kehon energian välillä, praanan (elämänvoima) ja apana-energian (poistaa kuona-aineita) välillä. Vasta tämän jälkeen on mahdollista nostaa kundaliinienergia ylempiin keskuksiin. Kundaliinijoogaharjoitukset edesauttavat hyvin paljon tätä puhdistumista ja harmonisoitumista, mutta harjoitukset eivät ole kuitenkaan välttämättömiä jotta voisit saavuttaa puhtaan energian kanavoimisen kyvyn. Kun olet saanut vihkimyksesi, on sinun hyvä tehdä hoitoja itsellesi päivittäin ja näin puhdistaa kehon ja mielen tukkoja.

  Huomio: Jos käytät voimakasta lääkitystä (esim. masennuslääkitystä), huumeita tai jos olet ollut voimakkaan stressin alaisena pitkään, tämä aktivointi ei ole sinua varten. Silloin puhdista keho ja mieli ensin joogaharjoituksilla ja meditaatiolla. Jos tarvitset apua noustaksesi ylös vaikeasta elämäntilanteesta, varaa aika Joakimin konsultaatioon. Mikäli varoituksesta huolimatta hankit aktivoinnin, toimit täysin omalla vastuullasi, emmekä  ota silloin mitään vastuuta valinnastasi.

 • icon

  Kundaliinireiki taso 2

  Avaa yhteyttä entisestään. Ylemmät keskukset avautuvat ja energia liikkuu vapaammin kehossa ja energiajärjestelmässäsi. Kurkku-, otsa- ja kruunuchakra avautuvat, käpyrauhanen ja aivolisäke ovat hyvin aktiivisessa tilassa. Mielen ajattelu-, reagointi- ja uskomusmallit alkavat sulaa pois. Sydän ja mieli synkronoituvat. Sydän avautuu Kristusenergialle ja rakkaudelle. Virittäydyt kultaiseen ketjuun, kaikkiin mestareihin jotka palvelevat rakkauden kultaisella säteellä. Hoitosi voimistuvat hurjasti.

 • icon

  Kundaliinireiki taso 3

  Master-taso avaa vielä lisää energiajärjestelmääsi. Saat ohjeet aktivointien/vihkimysten tekoon.

  Vihkimys avaa uusia keskuksia kehossasi. Ylempi sydänchakra avautuu, kausaalichakra (takaraivon puolella) avautuu joka on portti korkeampiin energioihin. Kun kausaalichakra on auki, on sinulla yhteys akaasisiin arkistoihin ja enkelitietoisuusverkkoon. Master taso mahdollistaa myös kristallien ohjelmoimisen, voit antaa kristalleille ominaisuuksia, laittaa ne vaikka puhdistamaan paikkoja tai lähettämään jatkuvasti rakkautta johonkin kohteeseen. Vain mielikuvitus on rajana.

  Master taso pitää sisällään seuraavat aktivoinnit: Balance all-, Diamond-, Crystalline-, DNA-, Birth Trauma-, Location- & Past Life Reiki

  1. Balance All – tasapainoittaa kaikki kehon, mielen ja sielun epäharmoniat nopeasti.

  2. Diamond Reiki – vihkimyksen aikana kruunuchakrasi ylle luotiin eetteritasolla oleva kristalli, joka mahdollistaa paljon korkeampien energioiden kanavoimisen johon pystyisit muutoin.

  3. Crystalline Reiki – samskarat eli muistijäljet menneisyydestä tallentuvat kehoon eräänlaisina kristalloitumina. Crystalline reiki poistaa näitä muistikiteytymiä kehosta.

  4. DNA Reiki – vahvistaa ja muokkaa DNA-molekyylejä.

  5. Birth Trauma Reiki – Nimensä mukaisesti kohdistuu syntymätraumojen hoitoon.

  6. Location Reiki – ihminen voi linkittyä toisiin ihmisiin, mutta myös paikkoihin ja nämä siteet voivat olla joskus hyvin haitallisia terveydelle ja hyvinvoinnille. Location reikiä voi käyttää myös paikkojen ja tilojen puhdistukseen.

   7. Past Life Reiki – poistaa menneiden elämien siteitä ja traumoja. Menneitä inkarnaatioita on paljon, joten hoitojakin on hyvä tehdä useasti. Meidän ei tarvitse tiedostaa mennyttä elämää ja sen luomaa ongelmaa nykyisyydessä hoitaaksemme sitä.

Boosterit – lisää avautumista

 • icon

  Boosterit 1-3

  Keskelle päätä avautuu uusi chakra joka avaa yhteyden kosmisiin energioihin, korkeampiin ulottuvuuksiin ja korkeampaan itseesi.

 • icon

  Booserit 4-6

  Tietoisuutesi laajenee ja yllät helpommin korkeammille tietoisuuden tasoille.

Booster -aktivointeihin on pidettävä väliä vähintään 7vrk. Ne tehdään kahdessa osassa ja etäaktivointina. Tee joka päivä itsellesi hoitoja jotta valmistat itseäsi seuraavaan buustaukseen.

Ohje: Boosterit otetaan vastaan ihan samalla tavalla kuin kundaliinireikivihkimyksetkin. Käy pitkällesi ja sano mielessäsi: ”olen valmis vastaanottamaan boosterit 1-3”. Virtaus alkaa heti ja kestää noin 20-30 min. Pidä viikko taukoa ennen kuin otat loput kolme boosteria vastaan.

Tilaus ei sisällä lisämateriaalia, ainoastaan vihkimykset!

Oston jälkeen mene omatilisivulle ja kirjaudu sisään jollet ole jo sisäänkirjautunut. Avautuvassa hallintapaneelissa klikkaa “kurssit”-nappia ja näet kaikki aktiiviset verkkokurssisi. Valitse mitä kurssia haluat katsoa, klikkaamalla “näytä kurssi”-nappia.

Mikäli olet ostanut äänitteitä tai kurssiisi sisältyy äänitteitä, löydät ne lataukset välilehdeltä hallintapaneelissa.