Rakkauden kyllästämä elämä

verkkokoulutus

Osta tästä

Ale!

Rakkauden kyllästämä elämä

20,00 

Joogakoulu Ong Namo uudistuu lähitulevaisuudessa täydellisesti ja kaikki nykyiset verkkokurssit ja nettijoogat poistuvat pian myynnistä kokonaan. Eli nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia itselle verkkokursseja ja samalla myös täysin ennennäkemättömään hintaan.

Alennukset verkkokursseista ja joogatunneista jopa 60-95% alennuksella.

Uudistuksen jälkeen voit edelleen käydä kaikessa rauhassa lävitse ostamiasi kursseja tai vaikka 12kk joogajäsenyyttäsi hallintapaneelin kautta, vaikka ne eivät muutoin ulospäin asiakkaille enää näykään.

Videon mainitsema alennus ei ole enää voimassa!

Rakkaudettomuuden kokemus

Tiesitkö, että mahdollinen kokemuksesi siitä, että et riitä, et ansaitse rakkautta, et ole tarpeeksi kaunis/komea tai se että joudut aina ponnistelemaan sen eteen, että tulet hyväksytyksi, huomatuksi tai edes kuulluksi, ei johdu siitä millainen olet, vaan kaikki johtuu menneisyyden traumoista, muistijäljistä alitajunnassasi?

Lapsuusajan tai menneiden elämien jättämät arvet tunnekehossamme ovat alkusyy kärsimyksellemme ja kyvyttömyydellemme kokea puhdasta rakkautta. Alitajuntamme käyttäytymis-, uskomus- ja reagointimallit luovat meille valheelliseen todellisuuteen pohjaavan identiteettikuvan. Kun uskomme uhri-identiteettiimme ajaudumme aina uudestaan samojen ongelmien äärelle. Kumppanin vaihto ei auta, edessä on aina sama tilanne, samat haasteet, sama rakkaudettomuuden kokemus.

Vaikka olisit kuinka syvällä kaikessa draamassasi voit vapautua siitä hyvinkin nopeasti. Vapautuminen edellyttää uutta ymmärrystä, todellisuuden näkemisen oman todellisen itsen kautta. Tietysti se edellyttää myös omien valheisiin perustuvien todellisuuskuvien paljastumista ja ennen kaikkea sitä, että uusi jalostunut tietoisuutesi pääsee kokemusperäiseen oivallukseen todellisuuden kanssa.

Kaikkein tärkeintä on tietää, että TRAUMOJA EI TARVITSE KÄSITELLÄ! Ne tulee ainoastaan tiedostaa ja nähdä niiden alkuperä sellaisena kuin ne oikeasti ovat. Kun todella ymmärrät itsesi ja sen, miten menneisyys varjostaa ja rajoittaa omaa potentiaaliasi, sinun on kertaheitolla mahdollista siirtyä rakkauden tilaan.

Koulutussisältö

Tässä koulutuksessa Joakim Kaipainen opastaa sinut näkemään itsesi, menneisyytesi, harhasi ja ennen kaikkea totuuden itsestäsi. Tulet huomaamaan miten rakkaus ei ole koskaan ollut edes poissa, se on vain vaikuttanut sille koska mielesi on fokusoitunut luomaan menneisyyden traumojasi uudestaan ja uudestaan kokemuskenttääsi. Yksinkertaisesti ilmaistuna tulet vapautumaan menneisyydestä ja sen luomista väärinkäsityksistä ja tulet havahtumaan rakkauteen, joka on aina ollut sinussa.

Kun vapaudut myrkyllisistä ajatusmalleista, mielesi verhot putoavat pois ja huomaat, että rakkaus on sinussa. Se ei tule ulkoapäin, se virtaa sinusta. Kun sinusta näin tulee rakkauden lähde, kaikki ihmissuhteesi ovat rakkaussuhteita, eikä kukaan koskaan voi ottaa sitä sinulta pois, sillä olet itseriittoinen rakkauden suhteen.

Koulutuksessa saat kaiken tarvittavat informaation siirtyäksesi rakkauden pyhään tilaan. Tulet saamaan myös tarvittavat välineet, joilla vapautat itsesi menneisyyden kielteisistä muistijäljistä.

Koulutus on sarja luentoja ja ohjattuja meditaatioharjoituksia, jotka Joakim on luonut sinulle vuosien kokemusten kautta. Joakim tarjonnut vastaavia henkisiä konsultaatioita ja koulutuksia jo 2005 vuodesta lähtien, jolloin hän koki itse voimakkaan henkisen heräämisen. Sen jälkeen hän on auttanut menestyksekkäästi jo useita tuhansia ihmisiä.

Tämä koulutus on luotu siten että saat mahdollisimman tiiviissä paketissa avaimet omaan itseoivallukseen ja rakkauden virtaan astumiseen. Koulutus soveltuu kaikille, sinun ei tarvitse olla joogi, harjaantunut meditoija tai mitään muutakaan. Koulutuksen meditaatiot ovat mielikuvaäänitteitä, joten sinun ei todellakaan tarvitse osata meditoida, laita vain kuulokkeet korvillesi ja aloita matkasi universaalin rakkauden tilaan.

Koulutussisältö

Luennot:

 • Identiteetti ja sen jalostaminen
 • Alitajunnan pelot
 • Mielen luoma harha
 • Rakkauden todellisuus
 • Parisuhde ja rakkaus
 • Ihmissuhteiden parantaminen
 • Elämän ilmeneminen
 • Rakkauden kanavaksi muuttuminen
 • Tietoisuus ja intuitio
 • Rakkauden kyllästämä elämä

Ohjatut meditaatiot:

 • Lapsuuden traumojen tiedostaminen ja niiden muuttaminen
 • Menneiden elämien traumojen tiedostaminen ja niiden muuttaminen
 • Maailmankaikkeuden sydämeksi muuttuminen
 • Menneisyyden ja tulevaisuuden muuttaminen ja nykyhetkessä eläminen
 • Minä olen rakkaus
 • Rakkaudella parantaminen
 • Kaksoisliekin puoleensa vetäminen
 • Runsautta rakkauden energialla
 • Ihmissuhteiden parantaminen

Joakimin koulutuksista ja konsultaatioista sanottua:

Kahden konsultaatiokerran jälkeen. ”Olen kärsinyt masennuksesta lähes koko elämäni ja olen käytännössä vain odottanut omaa kuolemaani. Nyt en pysty ymmärtämään miksi kaikki vain soljuu hienosti ihan itsestään ja tuntuu niin hyvältä. Saan rakkaustulvahduksia pitkin päivää ja olen ehkä kokenut tällaista viimeksi 10 vuotiaana.”

Solar Fusion Treatment -koulutus palaute. ”Tämä koulutus kirjaimellisesti pelasti elämäni. Kaikki kääntyi päälaelleen hyvällä tavalla. En voisi olla kiitollisempi.”

Kundaliinireikikoulutus palaute. ”En ole uskoa miten voimakas kokemus tämä oli, tunnen energian koko ajan niin sisälläni kuin ulkopuolellani ja pystyn ohjaamaan sitä kaikille rakkailleni. Olen tehnyt hurjan vahvoja hoitoja tällä energialla. Kiitos.”

Energiahoitopalaute. ”Uskomatonta miten alitajunnantason ongelmat voivat tulla fyysisyyteen näin isoina ongelmina. Selkärangan virheasento ja koko elämän mittainen blokki poistui hoidossa muutamassa sekunnissa ja nyt tunnen miten rakkaus virtaa. Hämmästelen miten voit nähdä noin selkeästi fyysisen ongelman alkusyyn ja poistaa sen tuosta vain.”

Chakra Healing verkkokoulutuspalaute. ”Olen vasta juurichakramoduulissa, mutta meno on ollut hurjaa. Pelkoja poistuu päivittäin kovaa vauhtia, välillä mietin, etenenkö liian nopeasti, mutta olen varmasti oikealla tiellä. Innolla odotan seuraavia moduuleja.”

Ale!

Rakkauden kyllästämä elämä

20,00 

Joogakoulu Ong Namo uudistuu lähitulevaisuudessa täydellisesti ja kaikki nykyiset verkkokurssit ja nettijoogat poistuvat pian myynnistä kokonaan. Eli nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia itselle verkkokursseja ja samalla myös täysin ennennäkemättömään hintaan.

Alennukset verkkokursseista ja joogatunneista jopa 60-95% alennuksella.

Uudistuksen jälkeen voit edelleen käydä kaikessa rauhassa lävitse ostamiasi kursseja tai vaikka 12kk joogajäsenyyttäsi hallintapaneelin kautta, vaikka ne eivät muutoin ulospäin asiakkaille enää näykään.

Mitä tapahtuu oston jälkeen?

Oston jälkeen mene omatilisivulle ja kirjaudu sisään jollet ole jo sisäänkirjautunut. Avautuvassa hallintapaneelissa klikkaa “kurssit”-nappia ja näet kaikki aktiiviset verkkokurssisi. Valitse mitä kurssia haluat katsoa, klikkaamalla “näytä kurssi”-nappia.

Mikäli olet ostanut äänitteitä tai kurssiisi sisältyy äänitteitä, löydät ne lataukset välilehdeltä hallintapaneelissa.