Miten elää tietoista elämää kriisien keskellä?

Rakkaat asiakkaat haluaisin antaa teille ihanan rakkaudellisen marraskuisen kaamos -tarjouksen!

Koodilla: LOVE saat minkä tahansa tuotteen/kurssin puoleen hintaan, eikä mitään ostorajoja ole.

Toivottavasti tämä tuo teille kaikille iloa ja valoa kaamoksen keskelle.

Valolla ja Rakkaudella, Joakim

Kurssi, jota voit käydä joko vain yhden moduulin tai koko setin, oman valintasi mukaan. Kurssi antaa sinulle avaimet ja työkalut tietoiseen ja onnelliseen elämään kriisien keskellä.

Nykyinen maailmantilanne tarjoaa runsaasti kriisejä, on epidemiaa, sodan uhkaa, ilmastonmuutosta ja runsaasti muita stressinaiheita. Siksi Ong Namo haluaa kantaa kortensa kekoon ja antaa mahdollisimman hyvät apuvälineet, ei vain kriiseissä selviämiseen vaan hyvään, tietoiseen ja onnelliseen elämään. Se on mahdollista, ihan jokaiselle oli ulkoinen elämäntilanteesi minkälainen tahansa.

Ajattelimme ensin, että teemme vain yhden minikurssin, mutta avun tarve on nyt niin mittava, että päätimme tehdä tällä aiheella pidemmän kurssisarjan. Kurssisarja toteutetaan niin, että se jakautuu moduuleihin, joita voit ostaa vapaasti yksitellen, näin se sopii paremmin myös jokaiselle kukkarolle, kun ei ole pakko ostaa isoa kurssikokonaisuutta kerralla tai edes kokonaan vaan voit valita juuri ne moduulit, jotka koskettavat sinun elämäntilannettasi eniten.

Ensimmäinen moduuli antaa sinulle henkistä näkökantaa ja tietoa mm. siitä miten luot tietoisesti omaa elämääsi, miten mieli, tunteet ja alitajunta toimivat ja miten niitä voidaan hallita. Saat runsaasti korkeaa henkistä tietoa ja opit henkisiä lainalaisuuksia. Saat myös ihan konkreettisia meditatiivisia ja joogisia apuvälineitä. Ohjattuja mielikuvameditaatioita, hengitys- eli pranayamaharjoituksia joilla saadaan nopeasti stressitila poistettua.

Ensimmäinen moduuli keskittyy stressitilan nollaamiseen, alitajunnan puhdistamiseen, uudenlaisten toimintamallien ja tapojen tuomiseen sekä henkisen tiedon kasvattamiseen.

Henkinen näkökanta maailmantilanteeseen

Opit mm.

  • Miten vapautua stressistä ja ahdistuksesta
  • Miten vapaudut pelkoajattelusta
  • Miten pysyä omassa voimassa
  • Miten saat kehosi energiat virtaamaan vapaasti
  • Miten luot tietoisesti omaa elämääsi
  • Miten voit aina valita oma tunnetilasi – miten siirtyä pelosta rauhaan

Kaikkia näitä ja muita vastaavia aihealueita käsittelemme syvemmin myös tulevissa moduuleissa.

Ensimmäinen moduuli pitää sisällään myös keskusteluosuuden, jossa pääopettajanne Joakim Kaipainen keskustelee yllä mainituista aiheista Sara Wellingin kanssa. Halusimme tuoda tällaisen vuorovaikutteisen elementin mukaan, jotta henkinen tieto tulisi enemmän konkretian tasolle, eikä jäisi liian abstraktiksi käsitteiksi.

Sara Welling on esiintyvän alan taiteilija ja joogaohjaaja. Koulutukseltaan hän on Teatteritaiteen maisteri ja toiminut luovan alan kentällä aktiivisesti yli viidentoista vuoden ajan. Teatterikorkeakoulusta valmistumisensa jälkeen v. 2012 Saran polku on jatkunut joogan, energian ja kehotietoisuuden opiskelun ja työn pariin. Taide ja jooga täydentävät häntä työssään ja hän kokeekin olevansa jonkinlainen instrumentti, joka luo, ilmaisee ja välittää eri menetelmillä.

Sara näkee tässä ajassa eri hoitomuotojen laajuuden ja tärkeyden, oli kyseessä vaikkapa taide, terapia tai jooga. Omalla polullaan hän on saanut apua eri menetelmistä ja soveltaa kaikkea oppimaansa työstä elämään ja elämästä työhön. Loputon uteliaisuus ihmisyyttä kohtaan on olennaista, jotta luovuus ja keveys voi virrata kaiken keskellä.

“Tietoisuutta luomalla ja yhteistyötä vahvistamalla voimme nähdä kaiken osana elämän kudelmaa, jossa jokainen yksilö tukee sitä omalla olemisen tavallaan. Tärkeintä on löytää oma ääni, yhteys oman olemuksensa ytimeen ja ammentaa sieltä käsin. Kuka minä olen, mikä on minun ominaislaatuni ja tapani olla täällä.”

www.sarawelling.com

Oston jälkeen mene omatilisivulle ja kirjaudu sisään jollet ole jo sisäänkirjautunut. Avautuvassa hallintapaneelissa klikkaa “kurssit”-nappia ja näet kaikki aktiiviset verkkokurssisi. Valitse mitä kurssia haluat katsoa, klikkaamalla “näytä kurssi”-nappia.

Mikäli olet ostanut äänitteitä tai kurssiisi sisältyy äänitteitä, löydät ne lataukset välilehdeltä hallintapaneelissa.