PERUUTUSEHDOT

Varausmaksu on käsiraha jota ei palauteta.

Kurssien ja workshoppien ja muiden vastaavien varausmaksua ei palauteta. Poikkeuksena Joogakoulun Ong Namon omat peruutukset kurssien suhteen, jolloin varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Kertamaksullisilla verkkokursseilla ei ole peruutusoikeutta. Kuukausimaksullisen kurssin voit keskeyttää koska tahansa, lukuunottamatta määräaikaisia sopimuksia. Mikäli peruutat kuukausimaksun, pysyy peruttu kurssi jo maksetun ajan sinulle avoinna.


 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


 

Automaattiset kuukausijäsenyydet ohjataan Stripe -maksupalveluun.

https://stripe.com/en-fi