GNOTHI SEAUTON

Tunne Itsesi 21 päivää itsetuntemukseen

Osta tästä

Ale!

GNOTHI SEAUTON – Tunne Itsesi 21pv verkkokoulutus

92,50 

Joogakoulu Ong Namo uudistuu lähitulevaisuudessa täydellisesti ja kaikki nykyiset verkkokurssit ja nettijoogat poistuvat pian myynnistä kokonaan. Eli nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia itselle verkkokursseja ja samalla myös täysin ennennäkemättömään hintaan.

Alennukset verkkokursseista ja joogatunneista jopa 60-95% alennuksella.

Uudistuksen jälkeen voit edelleen käydä kaikessa rauhassa lävitse ostamiasi kursseja tai vaikka 12kk joogajäsenyyttäsi hallintapaneelin kautta, vaikka ne eivät muutoin ulospäin asiakkaille enää näykään.

Gnothi Seauton on aforismi, joka oli kirjoitettuna Apollon Temppelin seinään Kreikan Delfoissa. Tuo lyhyt lausuma on täynnä filosofista viisautta. Mikään ei ole niin tärkeää kuin oppia tuntemaan oma itsensä. Perimmäinen totuus Itsestä. Siinä on kaikki mitä meidän koskaan tarvitsee tietää. Ihminen on mikrokosmos ja kun tunnet mikrokosmoksen, tunnet myös makrokosmoksen.

Katso ilmainen 1h mittainen kiteytys koulutusohjelmasta

Tunne itsesi

Tarkoitus on sukeltaa syvälle itsetuntemukseen ja samalla havaita omat heikkoudet ja pelot ja tietysti myös vapautua niistä. Matka tehdään hankkien korkeaa tietoa ihmisyyden kaikilta osa-alueilta ja harjoittaen samalla erilaisia meditatiivisia harjoituksia, jotka on valittu ja luotu juuri sinulle, juuri sinun tarpeisiisi. Tulkkinasi ja oppaanasi matkalla toimii Joakim Kaipainen, joka on kulkenut henkisiä polkuja pitkälti yli toistakymmentä vuotta. Oman henkisen heräämisen Joakim koki vuonna 2005. Opetettava tieto on siis kokemuksen kautta jalostettua tietoa ja siksi Joakim osaa selittää selkeästi myös vaikeasti hahmotettavat osa-alueet.

21 päivän matka tulee kirjaimellisesti avaamaan silmäsi todellisuudelle, jota et kenties ole aiemmin tiedostanut mitenkään. Voidaan puhua henkisestä havahtumisesta, peloista vapautumisesta, runsauteen astumisesta, inspiraatiossa elämisessä, itseriittoisesta onnellisuuden tilasta ja rakkauden valtameressä kellumisesta.

Jos haluat tehdä tämän matkan yhdessä monien muiden kanssa niin että jokainen ottamasi askel tulee olemaan taatusti turvallinen ja varma niin ei kannata enää epäröidä. Egoasi saattaa pelottaa lähteä tekemään näin suurta muutosta, ego ei nimittäin todellisuudessa halua vapautua, se haluaa pysyä kiinni vanhassa. Vaikka tuo vanha olisi kuinka kärsimyksen täyteistä, ego haluaa pysyä siinä, sillä se on tuttua ja siksi turvallista. Tunnistatko tämän itsessäsi?

Miten itse koulutus tapahtuu?

Koulutus on kokonaisuudessaan verkkokoulutus ja heti kun olet ostanut koulutuksesi, sinulle avautuu oikeudet koulutussivuun.

Koulutus etenee päivä kerrallaan, saat joka päivä 21 päivän ajan uutta tietoa videoluentojen muodossa ja aina uuden meditaatioharjoituksen joka päivälle.

Koulutussivu tulee olemaan sinulle avoimena 3kk ajan. Koulutus sisältää todella runsaan määrän videomateriaalia ja jotta tärkeä tieto ei pääsi unohtumaan, tarjoamme kaikille mahdollisuuden ladata luennot äänitiedostoina omalle koneelle. Vaikka saat todella nopeasti, 21 päivän aikana kaikki harjoituksesi ja tarvittavan henkisen tiedon niin matka ei siihen pääty. Siitä se vasta alkaa. Jokainen este tai haaste mitä sinulla on, vaatii oman huomionsa, ja sinulta kurinalaisuutta, jotta saat ne kokonaan kitkettyä pois. Voi olla, että joku ongelma poistuu ihan hetkessä ja joku toinen vaatii jopa 40pv harjoitusta, jotta se poistuu pysyvästi alitajunnasta ja kehotietoisuudesta. Kuitenkin kun etenet, kaikki käy koko ajan helpommaksi ja helpommaksi. Itse matkanteosta tulee nautinto, opit nauttimaan elämästä ja siitä mikä on. Mikä voisi olla tärkeämpää?

Käsiteltäviä aiheita mm.

 • Mitä ihminen on. Kehotietoisuus, meditaatio ja tunteet
 • Egon synty. Miten mieli linkittyy kehoon. Keho, mieli, tunteet ja sielu.
 • Masennus ja uhri-identiteetti.
 • Kaikki on energiaa.
 • Miten muistot tallentuvat kehoon ja alitajuntaan.
 • Kaikki on ajatusta.
 • Intention merkitys.
 • Miten mieltä hallitaan.
 • Tunteet kehossa ja niihin samaistuminen.
 • Miten tunteita hallitaan.
 • Menneisyys ja muistot kehossa.
 • Aika – suurin vihollisemme. Menneisyyden traumat ja negatiiviset muistot pitävät meidät kiinni menneisyyden draamassa ja tulevaisuuden tavoittelu siirtää meidät tyytymättömyyden tilaan. Läsnäolon hetki on portti rauhaan ja menestykseen elämän kaikilla osa-alueilla.
 • Reagointimallit, käyttäytymismallit ja tavat.
 • Tietoisuuden tasot ja hienojakoiset olemisen tilat.
 • Ego vs. Superego.
 • Pelot, väärä identiteetti.
 • Pois oppiminen väärästä identiteetistä.
 • Tuleminen ei miksikään on vapautta, terveyttä ja puhdasta Itsestä nousevaa iloa.
 • Esteet vapautumisen polulla ja meditaation eri tasot. Joogan 8 askelta.
 • Rakkaus kaiken läpäisevänä voimana. Buddhan polku vs. Kristuksen polku

a.   kaipuu

b.   sydämen herääminen

c.   rauha

d.   vapaus – virtauksen salliminen

 • Polkujen yhdistyminen – Tietoisuuden ja rakkauden kautta valaistuminen.
Ale!

GNOTHI SEAUTON – Tunne Itsesi 21pv verkkokoulutus

92,50 

Joogakoulu Ong Namo uudistuu lähitulevaisuudessa täydellisesti ja kaikki nykyiset verkkokurssit ja nettijoogat poistuvat pian myynnistä kokonaan. Eli nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia itselle verkkokursseja ja samalla myös täysin ennennäkemättömään hintaan.

Alennukset verkkokursseista ja joogatunneista jopa 60-95% alennuksella.

Uudistuksen jälkeen voit edelleen käydä kaikessa rauhassa lävitse ostamiasi kursseja tai vaikka 12kk joogajäsenyyttäsi hallintapaneelin kautta, vaikka ne eivät muutoin ulospäin asiakkaille enää näykään.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Voinko osallistua, jos minulla on huono kunto ja en oikein pysty joogaamaan?

V: Ilman muuta. Koulutuksessa ei tehdä lainkaan fyysisiä harjoituksia ainoastaan erilaisia meditaatioita.

K: Voinko maksaa koulutuksen osissa?

V: Voit aina maksaa myös osamaksulla. Voit valita Joustomaksun tai maksa laskulla/osamaksulla vaihtoehdon pankkinappien seasta. Voit itse valita erien määrän.

K: Olen ollut pitkää masentunut ja olen lääkityksellä. Voinko osallistua koulutukseen.

V: Voit turvallisin mielin osallistua koulutukseen.

K: En ole koskaan meditoinut, enkä varmaan osaa keskittyä ollenkaan oikealla tavalla. Meneekö rahani hukkaan, jos lähden noviisina mukaan?

V: Sijoitus itseen ei ole koskaan haaskattua rahaa. Oli lähtökohtasi mikä hyvänsä edistynyt tai vasta-alkaja niin saat taatusti paljon tästä koulutuksesta.