Näytetään kaikki 3 tulosta

Henkinen konsultaatiokoulutus

3600,00 

Henkinen konsultaatiokoulutus 12kk

Koulutus tapahtuu osittain etänä- ja osittain lähikoulutuksena

  • Haluaistko oppia toimimaan henkisenä terapeuttina?
  • Haluaisitko oppia ymmärtämään syvällisesti, miten ihminen toimii hienojakoisella tasolla?
  • Haluaisitko oppia ymmärtämään, emootioiden ja mentaalisen energian merkityksen suhteessa henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin?
  • Haluaisitko oppia ymmärtämään, miten alitajunnan tason reagointimallit ja traumat voidaan purkaa ilman minkäänlaista draamaa?
  • Haluaisitko oppia ymmärtämään, ihmisen energiakeskuksia ja sen miten voit tulkita niiden tilaa?
  • Haluaisitko oppia miten, intuitiivinen kykysi tulkita asiakkaiden henkistä tilaa saadaan äärimmäisen voimakkaaksi ja paikkansa pitäväksi?
  • Haluaisitko oppia ymmärtämään, miten maailmankaikkeuden lainalaisuudet toimivat ja miten voit hyödyntää niitä niin asiakkaiden kuin oman elämäsi suhteen?

Hyvä henkinen terapeutti hallitsee edellä mainitut asiat täysin suvereenisti.

Tässä koulutuksessa opit kaiken tarvittavat siitä miksi ihmisyydessä on niin paljon ongelmia ja miten niistä päästään oikeasti pysyvästi eroon?

Tyypillinen Joakimin konsultaatio sessio kestää 1h ajan. Suurin osa Joakimin asiakkaista vapautuvat tuon yhden tunnin aikana täysin menneisyyden taakastaan. Oli kyseessä sitten vaikka koko aiemman elämän mittainen masennus, siitä on mahdollista vapauta yhden tapaamisen aikana, ilman kuukausien tai vuosien hoitosuhdetta.

Ajattele: Voit olla vastaanotolle tullessasi täysin surun ja murheen murtama ja miettiä jopa itsetuhoisia ajatuksia ja kun tunti on ohi, kaikki on toisin. Kylvet suuressa kaiken kattavassa rauhan tunteessa ja näet taas elämän tarjoamat mahdollisuudet. Olet onnellinen ja elämänmyönteinen.

Tekniikka, jota Joakim on käyttänyt tehokkaasti, jo vuosien ajan on nyt kaikkien saatavilla. Jos haluat tulla mestariksi henkisessä konsultaatiossa ja oppia ehdottomasti parhaat keinot auttaa muita ja itseäsi niin lähde mukaan vuoden mittaiselle matkalle muiden saman henkisten kanssa.

Lokakuun 9 pv starttaamme ensi kertaa Joogakoulu Ong Namon historiassa Henkisen konsultaatiokulutuksen. Koulutus pitää sisällään 12 lähipäivää 1pv/kk ja lisäksi saat hyvin kattavan verkkokoulutusmateriaalin koko vuoden ajaksi käyttöösi.

Pähkinän kuoressa, saat aina ensin käsiisi sähköisen materiaalin, johon voit tutustua omaan tahtiin kuukauden ajan ja sitten seuraa lähikoulutuspäivä, jossa harjoittelemme teoriaa käytännössä. Kaikki lähikoulutuspäivät videoidaan, joten jos et jostain syystä pääse osallistumaan lähikoulutukseen niin pääset myöhemmin katsomaan videoiden välityksellä koulutussisällön. Et siis jää mistään paitsi missään vaiheessa.

Lähikoulutuspäivät

La 9.10.21 klo 13:00-16:00

La 6.11.21 klo 13:00-16:00

La 4.12.21 klo 13:00-16:00

La 8.1.22 klo 13:00-16:00

La 5.2.22 klo 13:00-16:00

La 5.3.1.22 klo 13:00-16:00

La 9.4.22 klo 13:00-16:00

La 7.5.22 klo 13:00-16:00

La 11.6.22 klo 13:00-16:00

La 2.7.22 klo 13:00-16:00

La 6.8.22 klo 13:00-16:00

La 3.9.22 klo 13:00-16:00

Videosisältö + muu digitaalinen aineisto avautuu oppilaille automaattisesti aina joka kuukauden alussa. Etäopiskelu tapahtuu itsenäisesti verkkosivujemme kautta.

Koulutuksen normaalihinta on 3600€ ja kesto 12kk.

Kurssin voi maksaa osissa valitsemalla joustomaksuvaihtoehdon verkkokaupassamme pankkinappien seasta.

Koulutus pitää sisällään myös erilaisia meditaatioharjoituksia ja tehtäviä jotka tulee tehdä kotitehtävinä koulutuksen aikana.

Lahjakortit Joogakoulu Ong Namoon tai Ong Namo Liveen

Ehdotettu määrä: 100,00 

Lahjakorttin summan voit itse valita vapaasti 10€:sta ylöspäin.

Lahjakortti toimii Joogakoulu Ong Namossa tai Ong Namo Livessä. Kerro ostoa tehdessäsi lisätiedot kohdassa kenen nimelle kortti tulee.

Jos haluat antaa lahjaksi fyysisen lahjakortin, se tulee noutaa Joogakoululta. Emme postita kortteja!

Mikäli lahjakortti käytetään Ong Namo livessä. Lahjakortin saajan tulee tehdä omat tilaukset sähköpostitse, niin aktivoimme tilauksia manuaalisesti lahjan saajan tilille.

SFT IV

800,00 

Solar Fusion Treatment IV – Opettajataso

Opettajakoulutus on ihan oma koulutuksensa. Edellytyksenä koulutuksen aloittamiselle on, että kaikki aiemmat tasot on suoritettu, vaatimusten mukaisesti. Pidätämme oikeudet valita oppilaat koulutukseen. Oppilaat valitaan kahdenkeskisen haastattelun kautta.
Opettajatasolla saat vihkimyksiä jotka avaavat monia tähtiportteja ja jotka johdattavat sinut sellaisten kosmisten energioiden pariin joidenka läsnäolo on tullut mahdolliseksi vasta vuoden 2011 alussa. Saat avaimet SFT -opettajuuteen ja mikäli sinulla on Reiki-taustaa, myös Reikiopettajuuteen.
Käymme läpi erityisesti sitä, miten toimia opettajana nykyisessä vesimiehen ajassa. Opettajakoulutus on nyt kestoltaan enemmän kuin tuplaantunut, eli kaikkiaan 4pv aikana käyt läpi varsin intensiivisen valmennusjakson.
Valmistumisen jälkeen et jää yksin, tukea on aina saatavilla.