Best Version Of You -meditaatioäänitteet

90,00 

Kuvaus

Best Version Of You -meditaatioäänitteet

Ohjattujen mielikuvameditaatioiden sarja joka ohjaa sinut parhaaseen versioon itsestäsi!

Ääänitteet ovat heti oston jälkeen ladattavissa omalle laitteellesi. Parhaan hyödyn saat, kun käytät kuulokkeita kuunnellessasi äänitteitä ja hakeudut paikkaan, jossa saat varmasti olla rauhassa koko harjoituksen ajan, mutta voit käyttää äänitteitä myös tilanteissa, joissa olet hälyn ja häiriötekijöiden ympäröimänä, jos tilanne niin vaatii.

SISÄLTÖ:

1. SYVÄ UNI

Täydellinen rentoutus ja lepo. Hyvän yön uni on ensimmäinen askel hyvinvointiin. Käytä tätä äänitettä nukkumaan mennessäsi tai jos haluat saada ihanan virkistävän torkkuhetken tai syvämeditatiivisen tilan.

Ohjattu mielikuvarentoutus 17:29 min.

 

2. VAPAUDU PELOISTA

Vapaudu myrkyllisistä ajatusmalleista, peloista, stressistä ja ahdistuksesta. Rajoittavatko pelot elämäsi, onko sinun vaikea virittäytyä positiiviseen katsantokantaan? Tuntuuko sinusta sille, ettei elämä kanna ja että sinä et ole ansainnut kaikkein parasta hyvää mitä elämä voi tarjota? Äänitteellä herätät mieleesi positiivisen tilan värähtelyn ja parantavan energian jatkuvan virtauksen.

Ohjattu mielikuvarentoutus 31:26 min.

 

3. TOTAALINEN TRANSFORMAATIO – IDENTITEETTI JA ILMENEVÄ TODELLISUUS

Poista mielesi rajoitteet ja virittäydy menestyksen värähtelytaajuudelle. Tuntuuko sinusta sille, ettei sinulla ole samoja mahdollisuuksia kuin elämässä menestyneillä on? Älä usko tuohon mielen harhaan. Anna äänitteen ohjata sinut uuteen todellisuuteen jossa pystyt mihin tahansa, mihin päätät ryhtyäkään.

Luo itsellesi vahva psyyke keskellä muutoksen epävarmuutta. Onko elämäsi suuren muutoksen keskellä ja sinua ahdistaa epävarmuus tulevasta? Tuntuuko, että maailma sortuu ympäriltäsi ja kaikki turvallisuuden tunne on poissa?

Ei hätää, tällä äänitteellä löydät taas syvän rauhan tilan, vaikka egomielesi ei näkisikään ratkaisua. Rauhan säilyttäminen silloin kun kaikki vanha poistuu, on äärimmäisen tärkeää, silloin et tee pelkoon pohjautuvia hätiköityjä päätöksiä jotka vahingoittavat sinua.

Myllerryksen keskellä muista: ”Mitään uutta ja parempaa ei voi tulla, jos ei ensin päästä irti vanhasta.” Epävarmuudentila on suuren henkisen kehittymisen mahdollistaja, silloin sinulla on mahdollisuus polttaa pois hurja määrä karmaa. Sinä voit löytää vahvuuden tilan, joka perustuu hengen, eikä egon voimaan, sinä voit nousta karmasta, dharmaan. Tilaan jossa maailmankaikkeus alkaa palvella sinua, mutta se vaatii hyvin tietoisen mielen. Tämä äänite on luotu tukemaan juuri tuota kehityksen prosessia. Voit tuntea suurta menettämisen tuskaa ja epävarmuutta, tuosta tilasta on vaikea nousta yksin, mutta sinun ei tarvitse olla yksin. Anna meidän auttaa.

Ohjattu mielikuvarentoutus 25:25 min.

 

4. INTUITIO, LUOVUUS JA INSPIRATIO

Virittäydy luovuuden tilaan ja täyty inspiraatiosta. Kaipaatko intuitiivista ohjausta, inspiraatiota ja sisäistä varmuutta siitä, että valintasi ovat oikeita ja vievät sinua oikeaan suuntaan? Jos niin, tässä on sinulle juuri oikea harjoitus.

Viritä itsesi maksimaaliseen suoritukseen. Onko sinulla käsillä hetki, jolloin sinun tulee pystyä ylittämään itsesi onnistuaksesi? Tarvitsetko kaiken mahdollisen energian, inspiraation ja syvän mielenrauhan ja varmuuden siitä, että tulet onnistumaan tulevassa haasteessasi? Jos niin, tässä sinulle pika-apu tarpeeseesi. Mikäli kykenet virittämään itsesi Flow -tilaan ja innostuksen energiaan, on onnistumisen todennäköisyys monituhatkertainen verrattuna negatiiviseen mielentilaan.

Ohjattu mielikuvarentoutus 17:59 min.

 

5. ÄÄRETÖN RAKKAUS

Koe syvä pyyteetön rakkauden tila. Onko rakkauden tunne ollut hukassa, koetko, ettei sinua rakasteta tai että et kykene antamaan muille rakkautta, vaikka haluaisitkin? Oletko riippuvainen parisuhteesta tai toisista ihmisistä rakkauden kokemisen suhteen? On olemassa tila, jossa voit levätä jatkuvassa rakkauden virtauksessa, eikä mikään ulkopuolinen tapahtuma voi sitä sinulta viedä, sillä rakkaus virtaa sinun sisältäsi, ei ulkopuoleltasi.

Ohjattu mielikuvarentoutus 25:08 min.

 

6. TÄYDELLINEN KEHO

Ole sinut kehosi kanssa. Tuntuuko sinusta, että et ole riittävän kaunis, laiha, lihaksikas, seksikäs tai muuten vaan riittävä? Nämä ovat uskomuksia jotka voidaan muuttaa. Kun uskomuksesi muuttuu ja alat nähdä itsesi täydellisenä, alkaa kehosi myös heijastaa samaa todellisuutta ja muut ihmiset näkevät myös saman jonka koet itsessäsi. Tämä voi tuntua uskomattomalta, mutta se todella toimii. Ihminen on juuri sitä mitä uskoo olevansa. Miksi siis alistuisit enää alitajuntasi vääristyneille ajatusmalleille? On tieteellisesti todistettu, että pelkästään mielessä tehty lihasharjoitus kasvattaa lihasmassaa, ei ihan yhtä paljon kuin saliharjoittelu mutta kuitenkin selvästi ja mitattavasti.

Ohjattu mielikuvarentoutus 16:49 min.