Joogaopekoulutus kolmas erä

1133,30 

Kuvaus

Joogaopettajakoulutus

Shantin joogaopettajakoulutus 2022 (250 h)

ILOISTA ASENNETTA, sydämellistä filosofiaa, iloa ja lempeyttä, asana-avustuksia, mantroja, anatomiaa ja pranayamoja! Tämä on erilainen joogaopettajakoulutus, jonka tarkoitus on syventää tietotaitoja asanaharjoituksesta ja tuoda inspiroivia mausteita omaan harjoitukseen ja opetukseen.

JOOGA on paljon muutakin kuin fyysinen asanaharjoittelu. Tavoitteenamme on tutkia erilaisten aiheiden hatha- ja kundaliinijoogan kautta, mitä kaikkea jooga voi juuri Sinulle olla! Joogan asentoharjoitusten, pranayaman ja filosofian lisäksi koulutustamme syventää eri aihepiirien asiantuntijat, jotka tuovat runsaasta kokemuksestaan parhaat palat koulutukseen.

MUODOSTAMME vuoden aikana holistisen ihmiskuvan, jotta voit olla kokonaisvaltaisesti tukena tuleville oppilaillesi, sekä pitää itsestäsi huolta loppuelämäsi ajan. Paneudumme rakkaudella erilaisten ryhmätilanteiden ja ryhmien ohjaamiseen. Vuoden aikana opettajuutesi taidot kasvavat ja syventyvät kerros kerrokselta. Opit myös inspiroivasti anatomiaa, teoriaa ja elämänmakuista filosofiaa. Kirjoitustehtävät ja pohdinnat, sekä syksylle sijoittuva opetusharjoittelu tukevat koulutusviikonloppujen kulkua. Joka kuukaudella on teema, joka rytmittää henkilökohtaista harjoitustasi.

TULE MUKAAN YHTEISELLE VUODEN MITTAISELLE JOOGAMATKALLE JA TUTUSTU ELÄMÄSI TÄRKEIMPÄÄN IHMISEEN – ITSEESI!

Koulutus järjestetään vuonna 2022 seitsemättä kertaa, mutta ensimmäistä kertaa niin että siinä on mukana kundaliinijooga. Koulutuksen pääohjaajat ovat Kylli Kukk ja Joakim Kaipainen. Kokeneiden opettajien käsissä tulet oppimaan heidän erikoisosaamistaan:

Kylli Kukk yllyttää elämään suurella sydämellä & avaralla mielellä sekä tutustumaan elämäsi tärkeimpään ihmiseen – itseesi, joogan ja laajan elämänkatsomuksen keinoin.

Joakim Kaipainen tuo kundaliinijoogan osaksi opekoulutusta. Joakim opettaa kundaliinijoogaa intuitiivisesti ilman perinteisiä jyrkkiä sääntöjä ja kurinalaisuuksia. Syvä henkinen ymmärrys leimaa Joakimin tapaa opettaa.

KENELLE?

Shantin joogaopettajakoulutus sopii Sinulle, kenellä on muutama vuosi joogaharjoittelua takana ja haluat syventää ja laajentaa joogan sekä itsesi tuntemista. Koulutus tuo sinulle monipuolisen ymmärryksen joogasta elämäntapana. Jos koet että et halua ryhtyä täysipäiväiseksi joogaopettajaksi, voit hyvin osallistua koulutukseen syventämään omaa ymmärtämystäsi ja rikastuttamaan omaa elämääsi. Koulutus tuo sinulle elämyksiä ja oivalluksia sekä uusia ystäviä rinnallesi elämän mittaiselle joogamatkalle.

JOOGAKOULUTUKSEN RAKENNE JA SISÄLTÖ

Koulutus jakautuu yhdeksään lähiopetusviikonloppuun Helsingin Töölössä Joogakoulu Shantissa sekä koulutuksen puolivälissä kokoonnumme elämykselliselle kesäretriitille Eestiin kylpyläkaupunki Pärnuun! Lähiopetuksessa opit monipuolisesti asanoita, hengitysharjoituksia eli pranayamaa, jooga-anatomian ja fysiologian perusteita, erilaisia meditaatiotekniikoita ja joogafilosofiaa. Opit myös suunnittelemaan sopivia joogaharjoituksia erilaisille kohderyhmille. Koulutuksen loppupuolella opiskelemme lisäksi opettajalle tärkeää etiikkaa ja oman työsi markkinointia.

YHTEISIIN viikonloppuihin sisältyy meditaatiota, hengitysharjoituksia, jooga-asanoiden avustamista, mudria, mantroja ja luentoja. Harjoittelemme yksin, ryhmissä ja pareittain.

KOULUTUS KOOSTUU:

  • Ennakkotehtävät
  • 9 lähikoulutusviikonloppua
  • 1 kesäretriitti
  • Kurssitehtävät (kokemukselliset kirjoitustehtävät)
  • Oma viiden kerran ohjausharjoittelu
  • 40 vapaavalintaista joogatuntia Shantissa (sis. hintaan)
  • Pienopintopiirissä mukana olo
  • Omakohtainen loppututkielma= Yhteensä noin 250 tuntia joogaopintoja eri muodoissaan.
OMA harjoittelu on joogaopettajana kasvamisen ydin. Vuoden aikana luetaan tietenkin myös inspiroivaa ja opetusta tukevaa kirjallisuutta, sekä tuotetaan itse kokemuksellista tietoa. Saat harjoitella 40 Shantin drop-in joogatunnilla kurssin hintaan! Jos olet eri paikkakunnalta, tulee sinun käydä sama määrä ohjatuilla joogatunneilla, eli noin kerran viikossa.
Käytössäsi on myös www.ongnamolive.com nettijoogakoulu, joka sisältää satoja kundaliinijoogaharjoituksia, meditaatioita ja luentoja.

UUTTA

Kaikki opetus videoidaan ja tallenteet ovat oppilaiden katsottavissa koko koulutuksen ajan. Tarjolla on myös runsaasti muuta digitaalisessa muodossa olevaa opintomateriaalia Joogakoulu Ong Namon koulutussivujen kautta.

Jokainen oppilas saa myös käyttöoikeudet www.onganmolive.com sivuilla olevaan nettijoogakouluun, josta löytyy satoja videoituja kundaliinijoogaharjoituksia ja meditaatioita opintojesi tueksi.

Koulutus sisältää 10 moduulia, jotka avautuvat käyttöösi yksitellen läpi koulutuksen. Koulutuksen sisältömäärä tulee olemaan huikean laaja, sisältöä pääset kertaamaan niin paljon kuin ikinä tarvetta on läpi koko koulutuksen. Jos et pääse johonkin moduuliin esim. sairastumisen vuoksi, pääset joka tapauksessa näkemään moduulin sisällön verkon kautta myöhemmin.

Hinta

Koulutuksen hinta on 3900 € (sis. alv. 24%). Kurssimaksu suoritetaan kolmessa osassa. Osamaksu onnistuu Ong Namon verkkokaupassa valitsemalla joustomaksu maksutavaksi pankkinappien seasta.

Ennakkomaksu, joka suoritetaan ennen kurssin alkua, on 500 € (peruutustapauksessa ennakkomaksua ei palauteta, mutta voit antaa kurssipaikkasi ystävällesi).