Juurichakra meditaatioäänite

9,99 

Juurichakra

Maan päivä 194.18 Hz, Sävel “G”, Taajuus 435.9 Hz, Tempo 91 iskua minuutissa

 

Motto: “Minulla on”

  • perusturva, pelot, materiaalinen turva
  • läsnäolo, itsekunnioitus, riippumattomuus
  • jalat, luusto, suolen toiminta, lisämunuaiset
  • sijainti lantionpohjassa välilihan alueella

Kuvaus

Tämä äänite on tehty nimenomaisesti juurichakran blokkien avaamiseen ja harmonisointiin. Äänitteessä hyödynnetään mm. kyseisen chakran ja maan värähtelytaajuuksia sekä hyödynnetään monia perinteisiä Sound Healing instrumentteja.

Kuuntelemalla juurichakraäänitettä saat mm. paremman maayhteyden, poistat pelkoja, lisäät läsnäoloa sekä synkronoidut samalla maan värähtelyihin ja rytmeihin. Tarkoittaen myös sitä, että teet enemmän oikeita asioita oikeaan aikaan, rauhasta etkä pelosta käsin.

Äänite aktivoi myös kundaliinienergiaa ja avaa tärkeintä sushumna energiakanavaamme, jota myöden kundaliinienergia pääsee kohoamaan korkeimpiin keskuksiin.

Kuuntelemalla äänitettä parannat myös unesi laatua, nopeutat nukahtamista sekä autat aivojasi siirtymään helpommin gamma värähtelytaajuudelle, jossa kehosi palautuu parhaiten. Mikäli unestasi puuttuu gammataajuusosio, heräät hyvin nuutuneena ja väsähtäneenä.

Äänitteen avulla meditoiminen tuo lisää rauhaa ja juurevuutta elämääsi. Jos sinusta tuntuu, että elämäsi suunta on hieman hukassa tai että sinulla on erillinen ja leijuva olo, on tämä sinulle erinomainen äänitevalinta meditaatioon.

Värähtelytaajuuksiin perustuvat äänitteet ovat erittäin hyviä valintoja myös silloin, kun mielesi on rauhaton ja perinteisemmät meditaatiotekniikat tuntuvat hieman haastaville. Äänitettä kuuntelemalla muutat helposti kehosi ja aivojesi taajuuksia suotuisempaan suuntaan ja elämän haasteet ja arki helpottuvat huomattavasti.

Mikäli meditoit 20 min. päivittäin, mielesi alkaa hakeutua aina helpommin ja helpommin syvempiin meditatiivisiin tiloihin. Stressi ja jännittyneisyys pitävät sinut takuuvarmasti poissa luovasta ja intuitiivisesta tilasta. Stressitilassa mielesi fokusoituu vain ongelmiin ja uhkakuviin, kun stressi poistuu, nousee todellinen potentiaalisi esiin. Fyysinen keho rentoutuu, ilo, rakkaus ja onnellisuus lisääntyvät elämässäsi varsin pienin ponnistuksin. 20 min. meditaatio päivässä riittää transformoimaan elämäsi varsin nopealla aikataululla. Mikäli meditoit pidempiä aikajaksoja päivittäin ovat tulokset tietysti vieläkin nopeampia ja voimakkaampia.

Värähtelytaajuuksien vaikutuksia on tutkittu tänä päivänä jo varsin paljon, eli tutkimustietoa löytyy googlaamalla runsaasti, jos haluat perehtyä aiheeseen laajemmin.

 

On hyvä muistaa, että kaikki on energiaa ja kaikki värähtelee lakkaamatta, siksi äänitteet ovat erittäin helppo ja todistetusti erinomainen tapa lisätä omaa hyvinvointia muuttamalla värähtelytaajuuksia halutunlaisiksi.

Aivojen värähtelytaajuudet ja meditaation eri asteet