Konsultaatiot ja hoidot

98,00 

Energiahoidot ja konsultointi

Voit valita joko etäenergiahoidon, henkisen konsultoinnin videopuheluna whatsapin tai zoomin kautta tai niiden yhdistelmän.

Osasto: Tuotetunnus (SKU): kon

Kuvaus

Vapaaksi murheesta ja kärsimyksestä

Onko elämässäsi sairautta, huolia, surua, kärsimystä, tuskaa, huonoa oloa, masentuneisuutta ja jaksamattomuutta?

Kaikista näistä voi päästä eroon.  Murheissa ja huolissa vellominen ei voi koskaan vapauttaa meitä niistä. Ainoa tie vapauteen, iloon ja hyvinvointiin kulkee syvällisen itseoivalluksen kautta. Tuo oivallus on mahdollinen ihan jokaisen yksilön kohdalla, oli ongelmasi mikä hyvänsä. Ilo ja rakkaus on tässä ja nyt, ei jossain tulevaisuudessa.

Väitänkin, että mitä suurempi ongelmasi on, sitä suuremman armon, ilon ja vapautuksen voit kokea.

Jos kärsimys ja negatiivisuus eivät ole se mitä haluat elämältäsi, tule konsultaatioon, joka avaa silmäsi näkemään todellisuuden sellaisena kuin se ilmenee, ilman turhaa draamaa ja kärsimystä. Kyse ei ole mistään taikatempusta tai todellisuuden kieltämisestä, vaan aivan päinvastoin. Sillä hetkellä kun silmät näkevät ensimmäisen kerran todellisuuden, itsesi ja elämäntilanteesi sellaisena kuin se tässä hetkessä oikeasti ilmenee, ilman vääristymiä, kaikki tuska ja kärsimys katoaa.

Tämä on mahdollista ihan jokaisen kohdalla, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Vapautus on olemassa.

Konsultaatiot ja elämän solmujen avaamiset tapahtuvat yksityisvastaanotolla Joogakoulu Ong Namossa. Kyseessä ei ole mihinkään uskontoon tai psykologian alaan pohjautuva menetelmä, vaan intuitiivinen katsanto jossa hoidettavan todellinen ydinongelma löytyy ja se purkautuu pois kun se tiedostetaan uudenalaisessa tietoisuuden valossa ja näin kehon ei tarvitse enää ylläpitää sairautta tai muuta vastaavaa epäharmonista tilaa.

 

Energiahoito

Yksinkertaisimmillaan energiahoito on elämänenergian eli pranan ohjausta hoidettavalle. Hoitaja toimii energian kanavana, ei sen lähteenä. Kaikki tapahtuu ns. sydänyhteydessä rakkauden vallitessa, rakkauden tuodessa meille täydellisen suojan hoidon ajaksi.

Hoitajan intentio parantaa, ohjaa energian kulkua hoidettavan kehossa. Koska kanavoitava energia on luonteeltaan hyvin sähköistä se voi joskus tuntua lihaksistossa samankaltaisena nykimisenä tai sätkähtelynä kuin ennen nukahtamista voidaan kokea.

Energiahoito on hyvin rentouttava ja tehokkaasti stressiä poistava hoitotapa. Säännöllisellä energiahoidolla saavutat helposti harmonisen ja tasapainoisen elämän. Jos otat tueksesi vielä säännöllisen meditaation harjoittamisen, tulet nopeasti saavuttamaan syvän rauhan tunteen ja kehität itsellesi samalla neutraalin mielenlaadun, joka ei ota enää osaa dualistisen maailman ahdistukseen.

Energiahoito on mitä mainioin ennaltaehkäisevä hoitomuoto ja stressin poistaja. Pidän energiahoitoa kaikkein tehokkaimpana menetelmänä mentaali- ja tunnepuolen asioiden hoitamisessa. Traumat, ahdistukset, masennustilat ja mielen lukot häviävät nopeasti energiahoidolla. Kun nämä negatiiviset tukokset ovat poissa, alkaa energiahoito vaikuttaa ihmismielessä ja kehossa hyvin euforisella tavalla – negaatiot vaihtuvat universaaliin rakkauden virtaan. Rakkaudellinen tila universaalilla tasolla on ihmisen luonnollinen olotila, energiahoito siis vain palauttaa meidät luonnolliseen olemisen tilaan -rakkaudelliseen tietoisuuteen.

Hoitoaikoja on tarjolla päivittäin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Konsultaatiot ja hoidot”