Kruunuchakra meditaatioäänite

9,99 

Kruunuchakra

Platoninen vuosi (päiväntasaussyklin ajanjakso ekliptiikan ympärillä, noin 25 800 vuotta) 172.06 Hz Sävel “F” Taajuus 433.56 Hz Tempo 80.60 Iskua minuutissa

 

Motto: “Minä hyväksyn, minä tiedän.”

  • yhteys korkeampaan minään, ylempi tietoisuus, autuus
  • käpyrauhanen, hermosto, aivot, mieli

Kuvaus

Tämä äänite on tehty erityisesti kruunuchakran avaamiseen ja käpyrauhasen aktivoimiseen. Äänitteessä hyödynnetään mm. kyseisen chakran ja platoniseen vuoteen liittyviä värähtelytaajuuksia sekä monia perinteisiä Sound Healing instrumentteja.

Kuuntelemalla kruunuchakraäänitettä avaudut korkeille kosmisille tasoille ja omalle korkeammalle itsellesi. Kruunuchakra on portti taivaallisiin energioihin ja itse jumalaan. Kun kundaliinienergia nousee lantion pohjasta kruunuchakraan ihminen kokee sulautuvansa kaikkeuteen ja saa samalla käyttöönsä koko potentiaalinsa.

Kruunuchakraäänite on erittäin hyvä kaikkien mentaalisten tilojen korjaamiseen ja tietysti myös tietoisuuden laajentamiseen.

Kruunuchakran avautumien voi tuntua sille kuin koko päälaki olisi täysin avoin ja että kosminen energia vain humisee läpi koko kehon.

Värähtelytaajuuksiin perustuvat äänitteet ovat erittäin hyviä valintoja myös silloin, kun mielesi on rauhaton ja perinteisemmät meditaatiotekniikat tuntuvat hieman haastaville. Äänitettä kuuntelemalla muutat helposti kehosi ja aivojesi taajuuksia suotuisempaan suuntaan ja elämän haasteet ja arki helpottuvat huomattavasti.

Mikäli meditoit 20 min. päivittäin, mielesi alkaa hakeutua aina helpommin ja helpommin syvempiin meditatiivisiin tiloihin. Stressi ja jännittyneisyys pitävät sinut takuuvarmasti poissa luovasta ja intuitiivisesta tilasta. Stressitilassa mielesi fokusoituu vain ongelmiin ja uhkakuviin, kun stressi poistuu, nousee todellinen potentiaalisi esiin. Fyysinen keho rentoutuu, ilo, rakkaus ja onnellisuus lisääntyvät elämässäsi varsin pienin ponnistuksin. 20 min. meditaatio päivässä riittää transformoimaan elämäsi varsin nopealla aikataululla. Mikäli meditoit pidempiä aikajaksoja päivittäin ovat tulokset tietysti vieläkin nopeampia ja voimakkaampia.

Värähtelytaajuuksien vaikutuksia on tutkittu tänä päivänä jo varsin paljon, eli tutkimustietoa löytyy googlaamalla runsaasti, jos haluat perehtyä aiheeseen laajemmin.

 

On hyvä muistaa, että kaikki on energiaa ja kaikki värähtelee lakkaamatta, siksi äänitteet ovat erittäin helppo ja todistetusti erinomainen tapa lisätä omaa hyvinvointia muuttamalla värähtelytaajuuksia halutunlaisiksi.

Aivojen värähtelytaajuudet ja meditaation eri asteet