Ale!

Kundaliinireiki verkkokoulutus

56,00 

Joogakoulu Ong Namo uudistuu lähitulevaisuudessa täydellisesti ja kaikki nykyiset verkkokurssit ja nettijoogat poistuvat pian myynnistä kokonaan. Eli nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia itselle verkkokursseja ja samalla myös täysin ennennäkemättömään hintaan.

Alennukset verkkokursseista ja joogatunneista jopa 60-95% alennuksella.

Uudistuksen jälkeen voit edelleen käydä kaikessa rauhassa lävitse ostamiasi kursseja tai vaikka 12kk joogajäsenyyttäsi hallintapaneelin kautta, vaikka ne eivät muutoin ulospäin asiakkaille enää näykään.

Osasto: Tuotetunnus (SKU): reiki

Kuvaus

Kundalinireiki koulutustasot 1-3 + boosterit

Sisältää tasot 1-3 + 6 boosteria.

Sisältää manuaalin PDF -muodossa.

———-

Kundalinireiki on tällä hetkellä olevista hoitomuodoista ehkäpä se kaikkein helpoin ja nopein energiahoitomuoto ja joka sopii myös lähes kaikille. Helppoudesta ja nopeudesta huolimatta se on hyvin voimakas hoitotapa – aikaisempi reiki -koulutus on hyvä pohja tälle koulutukselle, mutta ei mitenkään välttämätön. Reiki masterit tai minkä tahansa suuntauksen edustajat tai vasta-alkajat, avautuvat tämän koulutuksen kautta hyvin vahvasti kundaliinienergian ja reikin rakkaudelliselle virtaukselle.

Kundalinireiki on alkujaan Ole Gabrielsenin ylösnousseelta mestari Kuthumilta kanavoima energiahoitomuoto. Tämä koulutus on uusi ja laajempi KRI-sertifioidun kundaliinijoogaopettaja ja Joogakoulu Ong Namon ja Solar Fusion Treatment hoitosuuntauksen perustajan Sach Amrit Singhin (Joakim Kaipaisen) päivittämä versio Kundaliini reikistä.
Huomionarvoista näissä Kundaliinireiki vihkimyksissä on se, että avaudut siinä omalle kundaliinienergiallesi, etkä millekään ulkoiselle energialähteelle, myös Reiki -aspekti jolle avaudut virtaa sinulle itsestäsi kun tietoisuutesi ensin laajentuu ja ulottaudut syvemmälle itseesi tai sanoisinko korkeammalle itsellesi. Kundaliinijoogan harjoittaminen johtaa samaan lopputulokseen. Vihkimyksillä kundalini reikiin, nopeutetaan tarvittavaa puhdistumisprosessia ja avautumista alkuperäiselle luomisenergialle eli kundaliinienergialle. Kun ihminen avautuu jumalaiselle voimalle joka lepää lantionpohjassa latentissa tilassa, avautuu hän jumaluuden feminiiniselle aspektille, eli Shaktille. Kundaliinienergiaa voi ajatella ikään kuin ylijäämäenergiana joka on jäänyt jäljelle kun sinut on luotu tähän inkarnaatioosi. Kun luomisprosessi on saatu päätökseen, on energia jäänyt passiiviseen tilaan lepoon juurichakraasi. Sitä on kuitenkin jäljellä ihan yhtä suuri määrä kuin alkujaan, koska se ei koskaan vähene. Se voidaan herättää taas aktiiviseen tilaan ja silloin ihmisestä tulee jälleen tietoinen luojaolento.

Vihkimys kundalinireikiin on moniosainen ja jokainen vaihe avaa sinua voimakkaasti jumalaiselle. Viimeinen vaihe ei tee sinusta valaistunutta olentoa, kehitys jatkuu edelleen, olet kuitenkin ottanut valtavan harppauksen eteenpäin omassa kehityksessäsi. Se mihin päädyt energeettisesti vihkimysprosessin jälkeen, riippuu täysin sinun tämän hetkisestä valmiudestasi. Energia josta puhumme, on voimakkain energia mitä fyysisen muodon tasolla voi ilmetä, meidän kehomme ja hermostomme on oltava kykeneväisiä vastaanottamaan voimakasta energiaa. Sen tähden avaudut vain sen verran kerrallaan kun on turvallista, kun teet hoitoja ja käytät energiaa ja/tai käyt kundaliinijoogatunneilla, etenet edelleen hyvin nopeaan tahtiin henkisen kehittymisen polulla. Lopulta kun kundaliinienergia nousee ylös kruunuchakraan asti, koet täyttymyksen, ykseyden – puhtaan tietoisuuden tilan. Se voi olla välähdyksen omainen hetki tai jäädä pysyväksi, mutta se on joka tapauksessa sinun todellinen olemuksesi johon heräät.

Vihkimykset/aktivoinnit

Kundalinireiki 1

Vastaa perinteisen Usui Reiki Masterin tasoa, eli Reiki tasot 1-3.

Mitä vihkimyksessä tapahtuu?

Chakrajärjestelmäsi alkaa avautua, puhdistua ja tasapainottua. Kehossa on seitsemän päächakraa, energiakeskusta. Nämä ovat moniulotteisia keskuksia, itse asiassa neliulotteisia keskuksia. Ensimmäisessä aktivoinnissa avataan voimakkaimmin alempia keskuksia, juuresta sydämeen, lisäksi avaamme myös kämmenchakroja joidenka kautta kanavoit hoidoissa energiaa. Saat parantavat kädet.

Kolme energiakanavaa: ida-, pingala- ja sushumnakanavat mahdollistavat kundaliinienergian nousun, joten nämä nadit/meridiaanilinjat tulee avata ja puhdistaa. Tasapaino idan (feminiininen energia) ja pingalan (maskuliininen energia) välillä on oltava, samoin on oltava tasapaino kahden hyvin oleellisen kehon energian välillä, praanan (elämänvoima) ja apana-energian (poistaa kuona-aineita) välillä. Vasta tämän jälkeen on mahdollista nostaa kundaliinienergia ylempiin keskuksiin. Kundaliinijoogaharjoitukset edesauttavat hyvin paljon tätä puhdistumista ja harmonisoitumista, mutta harjoitukset eivät ole kuitenkaan välttämättömiä jotta voisit saavuttaa puhtaan energian kanavoimisen kyvyn. Kun olet saanut vihkimyksesi, on sinun hyvä tehdä hoitoja itsellesi päivittäin ja näin puhdistaa kehon ja mielen tukkoja.

Huomio: Jos käytät voimakasta lääkitystä (esim. masennuslääkitystä), huumeita tai jos olet ollut voimakkaan stressin alaisena pitkään, tämä aktivointi ei ole sinua varten. Silloin puhdista keho ja mieli ensin joogaharjoituksilla ja meditaatiolla. Jos tarvitset apua noustaksesi ylös vaikeasta elämäntilanteesta, varaa aika Sach Amrit Singhin konsultaatioon. Mikäli varoituksesta huolimatta hankit aktivoinnin, toimit täysin omalla vastuullasi, emmekä me Joogakoulu Ong Namossa ota silloin mitään vastuuta valinnastasi.

Kundalinireiki 2

Avaa yhteyttä entisestään. Ylemmät keskukset avautuvat ja energia liikkuu vapaammin kehossa ja energiajärjestelmässäsi. Kurkku-, otsa- ja kruunuchakra avautuvat, käpyrauhanen ja aivolisäke ovat hyvin aktiivisessa tilassa. Mielen ajattelu-, reagointi- ja uskomusmallit alkavat sulaa pois. Sydän ja mieli synkronoituvat. Sydän avautuu Kristusenergialle ja rakkaudelle. Virittäydyt kultaiseen ketjuun, kaikkiin mestareihin jotka palvelevat rakkauden kultaisella säteellä. Hoitosi voimistuvat hurjasti.

Kundalinireiki 3

ja lisäaktivoinnit

Master-taso avaa vielä lisää energiajärjestelmääsi. Saat ohjeet aktivointien/vihkimysten tekoon.

Vihkimys avaa uusia keskuksia kehossasi. Ylempi sydänchakra avautuu, kausaalichakra (takaraivon puolella) avautuu joka on portti korkeampiin energioihin. Kun kausaalichakra on auki, on sinulla yhteys akaasisiin arkistoihin ja enkelitietoisuusverkkoon. Master taso mahdollistaa myös kristallien ohjelmoimisen, voit antaa kristalleille ominaisuuksia, laittaa ne vaikka puhdistamaan paikkoja tai lähettämään jatkuvasti rakkautta johonkin kohteeseen. Vain mielikuvitus on rajana.

Master taso pitää sisällään seuraavat aktivoinnit: Bance all-, Diamond-, Crystalline-, DNA-, Birth Trauma-, Location- & Past Life Reiki

1. Balance All – tasapainoittaa kaikki kehon, mielen ja sielun epäharmoniat nopeasti.

2. Diamond Reiki – vihkimyksen aikana kruunuchakrasi ylle luotiin eetteritasolla oleva kristalli, joka mahdollistaa paljon koreampien energioiden kanavoimisen johon pystyisit muutoin.

3. Crystalline Reiki – samskarat eli muistijäljet menneisyydestä tallentuvat kehoon eräänlaisina kristalloitumina. Crystalline reiki poistaa näitä muistikiteytymiä kehosta.

4. DNA Reiki – vahvistaa ja muokkaa DNA-molekyylejä.

5. Birth Trauma Reiki – Nimensä mukaisesti kohdistuu syntymätraumojen hoitoon.

6. Location Reiki – ihminen voi linkittyä toisiin ihmisiin, mutta myös paikkoihin ja nämä siteet voivat olla joskus hyvin haitallisia terveydelle ja hyvinvoinnille. Location reikiä voi käyttää myös paikkojen ja tilojen puhdistukseen.

7. Past Life Reiki – poistaa menneiden elämien siteitä ja traumoja. Menneitä inkarnaatioita on paljon, joten hoitojakin on hyvä tehdä useasti. Meidän ei tarvitse tiedostaa mennyttä elämää ja sen luomaa ongelmaa nykyisyydessä hoitaaksemme sitä.

Boosterit – lisää avautumista

Booster -aktivointeihin on pidettävä väliä vähintään 7vrk. Bosterit saat etänä koulutuksen jälkeen. Tee joka päivä itsellesi hoitoja jotta valmistat itseäsi seuraavaan buustaukseen.

Boosterit 1-3

Keskelle päätä avautuu uusi chakra joka avaa yhteyden kosmisiin energioihin, koreampiin ulottuvuuksiin ja korkeampaan itseesi.

Booserit 4-6

Tietoisuuteesi laajenee ja yllät helpommin koreammille tietoisuuden tasoille.