Kurkkuchakra meditaatioäänite

9,99 

Kurkkuchakra

Merkurius 141.27 Hz, Sävel “C#” Taajuus 448.51 Hz Tempo 66.2 Iskua minuutissa

 

Motto: “Minä kommunikoin.”

  • puhuminen ja kuunteleminen, luova ilmaisu, ihmissuhteet
  • korvat, nenä, kurkku, äänihuulet, kilpirauhanen, hartiat, niska

Kuvaus

Tämä äänite on tehty erityisesti kurkkuchakran blokkien avaamiseen ja kurkkuchakran harmonisointiin. Äänitteessä hyödynnetään mm. kyseisen chakran ja merkuriukseen liittyviä värähtelytaajuuksia sekä monia perinteisiä Sound Healing instrumentteja.

Kuuntelemalla kurkkuchakraäänitettä lisäät omaa luomisvoimaasi ja uskallustasi olla esillä. Kun kurkkuchakrasi toimii, sinua kuunnellaan ja sinulla on vahva auktoriteetti, jota kunnioitetaan. Hyvillä johtajilla on hyvin toimiva kurkkuchakra.

Mikäli kurkkuchakrasi on tukossa, voi se tuntua sille kuin sinulla olisi pala kurkussa ja sinulla on todennäköisesti kilpirauhasongelmia. Silloin et myöskään oikein halua käyttää ääntäsi tai olla esillä ja välttelet sosiaalisia kontakteja. Kun kurkkuchakrasi aukeaa voit kokea hyvin voimaasta tarvetta laulaa tai mantrata ja luovuutesi herää kukkaan. Kurkkuchakran avautuminen lisää onnellisuuden kokemista suuresti.

Värähtelytaajuuksiin perustuvat äänitteet ovat erittäin hyviä valintoja myös silloin, kun mielesi on rauhaton ja perinteisemmät meditaatiotekniikat tuntuvat hieman haastaville. Äänitettä kuuntelemalla muutat helposti kehosi ja aivojesi taajuuksia suotuisempaan suuntaan ja elämän haasteet ja arki helpottuvat huomattavasti.

Mikäli meditoit 20 min. päivittäin, mielesi alkaa hakeutua aina helpommin ja helpommin syvempiin meditatiivisiin tiloihin. Stressi ja jännittyneisyys pitävät sinut takuuvarmasti poissa luovasta ja intuitiivisesta tilasta. Stressitilassa mielesi fokusoituu vain ongelmiin ja uhkakuviin, kun stressi poistuu, nousee todellinen potentiaalisi esiin. Fyysinen keho rentoutuu, ilo, rakkaus ja onnellisuus lisääntyvät elämässäsi varsin pienin ponnistuksin. 20 min. meditaatio päivässä riittää transformoimaan elämäsi varsin nopealla aikataululla. Mikäli meditoit pidempiä aikajaksoja päivittäin ovat tulokset tietysti vieläkin nopeampia ja voimakkaampia.

Värähtelytaajuuksien vaikutuksia on tutkittu tänä päivänä jo varsin paljon, eli tutkimustietoa löytyy googlaamalla runsaasti, jos haluat perehtyä aiheeseen laajemmin.

 

On hyvä muistaa, että kaikki on energiaa ja kaikki värähtelee lakkaamatta, siksi äänitteet ovat erittäin helppo ja todistetusti erinomainen tapa lisätä omaa hyvinvointia muuttamalla värähtelytaajuuksia halutunlaisiksi.

Aivojen värähtelytaajuudet ja meditaation eri asteet