Napachakra meditaatioäänite

9,99 

Napachakra

Aurinko 126.22 Hz, Sävel “B” Taajuus 449.8 Hz, Tempo 118.3 Iskua minuutissa

 

Motto: “Minä osaan, minä teen.”

  • identiteetti, tahdonvoima, itsetunto, johtajuus, kontrolli
  • ruoansulatus, maksa, lihaksisto, haima
  • sijainti: navan alue

Kuvaus

Tämä äänite on tehty erityisesti napachakran blokkien avaamiseen ja napachakran harmonisointiin. Äänitteessä hyödynnetään mm. kyseisen chakran ja auringon värähtelytaajuuksia sekä monia perinteisiä Sound Healing instrumentteja.

Kuuntelemalla napachakraäänitettä lisäät tulen elementtienergiaa sekä praanan eli elämänenergian määrää kehossasi. Praana uudistaa solujasi ja pitää sinut nuorekkaana elinvoimaisena. Napachakran vahvistuminen lisää itseluottamusta ja myös luottamusta elämän kantokykyyn. Vahva napachakra herättää sinussa henkisen soturin voiman. Napachakrassa on 72 000 nadia yhteen kietoutuneena, joten se on todellinen ”hermokeskus”. Siitä kannattaa pitää erittäin hyvä huoli.

Mikäli kärsit ruoansulatusongelmista, huonosta itsetunnosta, voimattomuudesta tai liiallisesta kontrollin tarpeesta, on tämä äänite sinulle oiva valita.

Värähtelytaajuuksiin perustuvat äänitteet ovat erittäin hyviä valintoja myös silloin, kun mielesi on rauhaton ja perinteisemmät meditaatiotekniikat tuntuvat hieman haastaville. Äänitettä kuuntelemalla muutat helposti kehosi ja aivojesi taajuuksia suotuisempaan suuntaan ja elämän haasteet ja arki helpottuvat huomattavasti.

Mikäli meditoit 20 min. päivittäin, mielesi alkaa hakeutua aina helpommin ja helpommin syvempiin meditatiivisiin tiloihin. Stressi ja jännittyneisyys pitävät sinut takuuvarmasti poissa luovasta ja intuitiivisesta tilasta. Stressitilassa mielesi fokusoituu vain ongelmiin ja uhkakuviin, kun stressi poistuu, nousee todellinen potentiaalisi esiin. Fyysinen keho rentoutuu, ilo, rakkaus ja onnellisuus lisääntyvät elämässäsi varsin pienin ponnistuksin. 20 min. meditaatio päivässä riittää transformoimaan elämäsi varsin nopealla aikataululla. Mikäli meditoit pidempiä aikajaksoja päivittäin ovat tulokset tietysti vieläkin nopeampia ja voimakkaampia.

Värähtelytaajuuksien vaikutuksia on tutkittu tänä päivänä jo varsin paljon, eli tutkimustietoa löytyy googlaamalla runsaasti, jos haluat perehtyä aiheeseen laajemmin.

 

On hyvä muistaa, että kaikki on energiaa ja kaikki värähtelee lakkaamatta, siksi äänitteet ovat erittäin helppo ja todistetusti erinomainen tapa lisätä omaa hyvinvointia muuttamalla värähtelytaajuuksia halutunlaisiksi.

Aivojen värähtelytaajuudet ja meditaation eri asteet