Otsachakra meditaatioäänite

9,99 

Otsachakra

Venus 221.23 Hz, Sävel “A” Taajuus 442.46 Hz Tempo 103.7 Iskua minuutissa

 

Motto: “Minä näen.”

  • intuitio, sisäinen viisaus, kuudes aisti
  • silmät, aivot, aivolisäke, hermosto

Kuvaus

Tämä äänite on tehty erityisesti otsachakran blokkien avaamiseen ja aivolisäkkeen aktivoimiseen. Äänitteessä hyödynnetään mm. kyseisen chakran ja venukseen liittyviä värähtelytaajuuksia sekä monia perinteisiä Sound Healing instrumentteja.

Kuuntelemalla otsachakraäänitettä lisäät intuitiotasi ja aktivoit pään rauhastoimintaa, etenkin aivolisäkettä ja käpyrauhasta. Otsachakra avautumisen myötä voit saada lukuisia yliaistillisia kykyjä itsellesi. Äänite vahvistaa mm. selvännäköisyyttä, selvätuntoisuutta sekä selväkuuloisuutta. Äänitteen kautta muutat helposti aivojesi sähköistä kenttää, ja sitä kautta voit parantaa itsesi jopa masennustilasta.

Otsachakraa pidetään monissa joogasuuntauksissa kaikkein tärkeimpänä keskuksena, sillä sen kautta aktivoituu lähes kaikki siddhit, eli yliluonnolliset kyvyt.

Otsachakra on portti korkeimpiin tietoisuuden tiloihin.

Värähtelytaajuuksiin perustuvat äänitteet ovat erittäin hyviä valintoja myös silloin, kun mielesi on rauhaton ja perinteisemmät meditaatiotekniikat tuntuvat hieman haastaville. Äänitettä kuuntelemalla muutat helposti kehosi ja aivojesi taajuuksia suotuisempaan suuntaan ja elämän haasteet ja arki helpottuvat huomattavasti.

Mikäli meditoit 20 min. päivittäin, mielesi alkaa hakeutua aina helpommin ja helpommin syvempiin meditatiivisiin tiloihin. Stressi ja jännittyneisyys pitävät sinut takuuvarmasti poissa luovasta ja intuitiivisesta tilasta. Stressitilassa mielesi fokusoituu vain ongelmiin ja uhkakuviin, kun stressi poistuu, nousee todellinen potentiaalisi esiin. Fyysinen keho rentoutuu, ilo, rakkaus ja onnellisuus lisääntyvät elämässäsi varsin pienin ponnistuksin. 20 min. meditaatio päivässä riittää transformoimaan elämäsi varsin nopealla aikataululla. Mikäli meditoit pidempiä aikajaksoja päivittäin ovat tulokset tietysti vieläkin nopeampia ja voimakkaampia.

Värähtelytaajuuksien vaikutuksia on tutkittu tänä päivänä jo varsin paljon, eli tutkimustietoa löytyy googlaamalla runsaasti, jos haluat perehtyä aiheeseen laajemmin.

 

On hyvä muistaa, että kaikki on energiaa ja kaikki värähtelee lakkaamatta, siksi äänitteet ovat erittäin helppo ja todistetusti erinomainen tapa lisätä omaa hyvinvointia muuttamalla värähtelytaajuuksia halutunlaisiksi.

Aivojen värähtelytaajuudet ja meditaation eri asteet