Ale!

Runsaustietoisuus ja manifestaatio verkkokoulutus

143,00 

Joogakoulu Ong Namo uudistuu lähitulevaisuudessa täydellisesti ja kaikki nykyiset verkkokurssit ja nettijoogat poistuvat pian myynnistä kokonaan. Eli nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia itselle verkkokursseja ja samalla myös täysin ennennäkemättömään hintaan.

Alennukset verkkokursseista ja joogatunneista jopa 60-95% alennuksella.

Uudistuksen jälkeen voit edelleen käydä kaikessa rauhassa lävitse ostamiasi kursseja tai vaikka 12kk joogajäsenyyttäsi hallintapaneelin kautta, vaikka ne eivät muutoin ulospäin asiakkaille enää näykään.

Osasto:

Kuvaus

Haluaisitko oppia manifestoimisen perusteet ja siirtyä köyhyystietoisuudesta runsaustietoisuuteen?

Olet mahdollisesti jo lukenut monia kirjoja tai käynyt kursseja, jotka käsittelevät runsaustietoisuutta, mutta et silti ole saavuttanut luomisen pyhää tilaa. Se, että välillä onnistut manifestoinnissa ja välillä et, johtuu alitajunnastasi ja sen toimintamalleista, sinun sisäisistä uskomuksistasi sen suhteen, miten asiat ovat tai eivät ole. On lähes yhdentekevää, mitä tiedostat päivätietoisuudessasi, koska alitajuntasi ohjaa sinua päivittäisissä valinnoissasi 95-prosenttisesti. Jos et tiedosta, mitä alitajunnassasi on, et voi tehdä asialle mitään. Siksi perinteiset manifestaatio- ja vetovoimanlakioppaat eivät toimi, tai toimivat vain osittain.

Ensimmäinen ja suurin virhe on se, että kun yritämme luoda, olemme yleensä varsin kiinnittyneitä halumme kohteeseen, eli emme suostu olemaan onnellisia, jos manifestaatio ei toteudu. Tämä johtaa siihen, että keskitymme manifestoimaan puutetta runsauden sijaan.

Toinen virhe on yrittää luoda vain mielen kautta, visualisoiden. Se ei tule ikinä onnistumaan, sillä ajatusenergia ei luo mitään ilman oikeanlaista tunne-energiaa. Ajatuksen ja tunteen tulee resonoida keskenään, muuten ei tapahdu mitään. Sinun tulee uskoa siihen mitä ajattelet, ja kun uskot siihen, myös tunnet sen, ja kun tunnet sen, maailmankaikkeus alkaa liikehtiä intentiosi mukaisesti.

Kolmanneksi, vaikka hallitsisitkin luomisprosessissasi sekä mentaalisen emotionaalisen energian, et välttämättä ole runsausvirtauksessa, jos uskot silti erillisyyteen ja puutteeseen. Silloin manifestaatioprosessiasi ohjaa pelkoajattelu alitajunnan tasolla, eikä luottamus.

Sitten vielä neljänneksi, olemme niin ego-orientoituneita, että ajatteluamme leimaa aina MINÄ, minuus tai minä itse. Kun affirmaatioitamme, rukouksiamme ja luomistyötämme ohjaa ajatus ”anna minun…”, maailmankaikkeus kuulee pyyntömme ja antaa meidän tehdä työtä egotasolla, sillä sitähän me pyydämme. Suurin osa meistä ei huomaa tätä lainkaan!

Annan omakohtaisen esimerkin vuosien takaa. Autostani oli irronnut pölykapseli, enkä halunnut ostaa uutta neljän kapselin settiä, sillä tarvitsin vain yhden. Siispä päätin manifestoida sellaisen itselleni. Esitin pyynnön maailmankaikkeudelle: ”Anna minun löytää autooni uusi pölykapseli”. Tällaisen toiveen manifestoimisen olisi pitänyt olla varsin yksinkertaista, sillä en ollut kovin kiinnittynyt lopputulokseen. Aikaa kuitenkin vierähti, eikä pölykapselia löytynyt. Olin vaihtamassa autoon renkaita, kun muistin pölykapseliasian, ja myönnän, että vähän kiukutti, kun sitä ei ollut ilmaantunut mistään. Osoitin mieltäni maailmankaikkeudelle: Mikä on? Miksi en ole löytänyt pölykapselia? Minähän nimenomaan sanoin ”anna minun löytää”… ja silloin tajusin virheeni. MINÄ, MINÄ, MINÄ – mitä tekemistä minulla on asian kanssa, jos pyydän maailmankaikkeudelta jotain? Tuolla hetkellä tunsin, miten minuuteni haihtui pois pyynnöstäni ja todella tunsin varmemmin kuin koskaan mitään, kuinka sain pölykapselin ja kuinka suunnaton kiitollisuus täytti minut. En vielä tuolloin tajunnut, että todella myös sain pölykapselin. Vasta kun menin auton toiselle puolelle vaihtamaan renkaita, huomasin, että autossani oli kaikki neljä pölykapselia. Kaikki neljä kapselia olivat muutoin identtisiä, paitsi että manifestoimassani kapselissa ei ollut leijonalogoa kuten alkuperäisissä kapseleissa. Jälkeen päin ajateltuna näen tuossa yksityiskohdassa suorastaan nerokasta symboliikkaa – täytyy sanoa, että maailmankaikkeus on todella taitava opettaja. Henkisen nimeni jälkimmäinen osa Singh tarkoittaa leijonaa, ja se puuttui kapselista kokonaan. Eli EGOMINÄ oli todellakin poissa tästä manifestaatiosta! Tämä on todellinen malliesimerkki siitä, miten egomme rajoittaa luomistyötämme. Ego ei edes halua uskoa, että näin helppo manifestaatio olisi mahdollista, sillä se haluaa osallistua kaikkeen niin kuin se on aina tehnyt; egomme haluaa olla luoja. Se on kuin pikkulapsi ”minä ite” -iässä. Tästä uhmaiästä täytyy oppia pois, jos haluaa todella luoda ja manifestoida korkeamman kautta.

Miten kaikki sitten toimii? Tällä kurssilla vastaamme tähän kysymykseen yksityiskohtaisesti ja tyhjentävästi. Sen lisäksi saat kattavan työkalupakin elämäsi raiteilleen saamiseksi. Jokainen meistä on erilainen ja erilaisessa elämäntilanteessa, ja siksi jokainen tarvitsee juuri itselleen ja omaan tilanteeseensa sopivat ohjeet ja harjoitukset.

Käytännössä kahdeksan tunnin teoriaosuus antaa kaikki tarvittavat vastaukset ja ymmärryksen omasta tilanteestasi ja haasteista, jotka sinun tulee voittaa.

Harjoitusosuudet jäävät jokaiselle osanottajalle verkkoon itseopiskelumateriaaliksi. Laajasta materiaalipankista saat valita oman tilanteesi mukaiset harjoitukset ja mieleisesi metodit, joilla kuljet nopeasti omaan päämäärääsi. Jos olet jo pitkällä omien runsaustietoisuusblokkiesi poistossa, voit ottaa heti käyttöön parhaan manifestoimismetodin – jotain, mitä egomieli ei ikinä keksisi. Se edustaa kaikkein korkeinta manifestoimistapaa, ja sen me annamme kaikille tällä kurssilla.

Yksi tärkeimmistä keinoista vahvistaa runsaustietoisuutta ja vetovoiman lakia on antaa muille se mitä itse haluaa saada. Maailmankaikkeus on runsautta täynnä, kaiken kuuluu virrata vapaasti, ja kun annat, myös saat. Jos et kykene antamaan pyyteettömäsi, olet valinnut pelon, et runsautta. Tunnustele itsessäsi rehellisesti, aktivoituuko sinussa pelko ja puutetietoisuus, jos ajattelet kuinka sinun tulisi vain antaa, ilman että tiedät saavasi jotain tilalle. Jos aktivoituu, tämä kurssi on sinua varten. Jos ei aktivoidu, olet jo varsin pitkällä henkisessä kehityksessäsi ja voit siirtyä suoraan käyttämään korkeinta manifestaatiometodiamme.

Tällä kurssilla saat teoriatiedon lisäksi työkalut seuraavien blokkien poistamiseksi:

·         Mielen tason vastustus – stressi.

·         Pelko, epäilys, puutetietoisuus.

·         Muutoksen vastustaminen. Pelko siirtyä uuteen, vaikka vanhassa oleminen ahdistaa.

·         Vääränlaiset ihmissuhteet painavat energiatasosi ja luovuutesi aina alas. Negatiivisessa energiassa elävät ihmiset eivät halua antaa sinun nousta valoon ja runsauteen.

·         Vääristynyt minäkuva. Tämä on yksi suurimmista ongelmista.

·         Väärät toimintamallit, jotka pitävät sinut puutetietoisuudessa ja aiheuttavat saman vanhan toistumista yhä uudestaan.

·         Kasvun pelko.

·         Menestymisen pelko.

·         Torjutuksi tulemisen pelko.

·         Päättämättömyys.

·         Kykenemättömyys käyttää intuitiota päätöksenteossa.

·         Tunne siitä, että olet jumissa ja luovuus on hukassa.

·         Oma karma.

·         Perheen karma.

·         Syyllisyyden tunne.

·         Riittämättömyyden tunne.

·         En ansaitse runsautta tai hyvää.

·         Rajallisuuden blokki; kaikille ei riitä.

·         Toistuva itsesabotaasi.

·         Jatkuvat taloudelliset sotkut.

·         Kuvitelmat ja illuusiot liittyen talouteen ja rahaan.

·         Epäusko omiin lahjoihin ja kykyihin.

Tässä vain joitain esimerkkejä siitä, missä voimme olla jumissa ja mitkä asian meitä voivat rajoittaa.

Onneen on olemassa oikotie, mutta siirtyminen ei tapahdu sormia napsauttamalla. Alkuun on tehtävä töitä, opittava uusia asioita ja ryhdyttävä toimeen. On löydettävä kurinalaisuus pysyä uudessa tavassa, kunnes vanha on kokonaan poistunut ja uusi integroitunut osaksi uutta minuutta.

Lähde mukaan, mennään askel kerrallaan! Mennään yhdessä kohti uudenlaista tietoisuutta, tuodaan uutta valoa maailmaan yhdessä!

 

Harjoitusmateriaalit (kaikki ladattavissa omalle koneelle)

1.       Korkein manifestaatio -meditaatioharjoitus

2.       Joogaharjoitukset 15 min./harjoitus (näitä et löydä mistään muualta)

a.       stressin poistoon

b.       pelkojen poistoon

c.       emotionaaliseen tasapainoon

d.       mentaalinen puhdistuminen

e.       egon voiman vähentämien

3.       Ohjattu meditaatio (mielikuvameditaatio mp3)

a.       rakkauteen ankkuroituminen

b.       todellisen itsen löytäminen

c.       perillä oleminen

d.       kiitollisuus

e.       vapaus

f.        karmasta vapautuminen

g.       vastustamisen lopettaminen

h.       vapaaksi peloista

i.         luova tila

4.       Pranayamaharjoitukset

a.       pelkojen poisto

b.       negatiivinen mieli

c.       positiivinen mieli

d.       kosminen yhteys

e.       rauhallinen mieli

5.       Mantrat

a.       rakkautta ja runsautta

b.       muunna negatiivinen positiiviseksi

c.       karmasta ja menneisyydestä vapautuminen