Sakraalichakra meditaatioäänite

9,99 

Sakraalichakra

Kuun kierto 210.42 Hz, Sävel “G#” Taajuus 445.86 Hz, Tempo 98.63 Iskua minuutissa

 

Motto: “Minä tunnen.”

  • ihmissuhteet, tunteet, seksuaalisuus, luovuus, ilo, empatia
  • sukuelimet, nestekierto, virtsarakko, sukurauhaset
  • sijainti: sukupuolielinten alue

Kuvaus

Tämä äänite on tehty erityisesti sakraalichakran blokkien avaamiseen ja sakraalin harmonisointiin. Äänitteessä hyödynnetään mm. kyseisen chakran ja kuun värähtelytaajuuksia sekä hyödynnetään monia perinteisiä Sound Healing instrumentteja.

Kuuntelemalla sakraalichakraäänitettä voit purkaa tunnetraumoja ja emotionaalisia blokkeja, vapauttaa luovuutesi ja voimistaa ja tasapainottaa seksuaalista energiasi. Voit parantaa kehon nestekiertoa, puhdistaa munuaisia ja lisätä runsauden virtaa elämääsi. Tukkeutunut sakraalichakra voi aiheuttaa alaselkäkipuja, luoda lantion virheasentoja ja aiheuttaa siten iskias- ja muita hermostokipuja.

Harmoninen sakraalichakra lisää huomattavasti fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi, se on portti onnelliseen ja hyvään elämään.

Värähtelytaajuuksiin perustuvat äänitteet ovat erittäin hyviä valintoja myös silloin, kun mielesi on rauhaton ja perinteisemmät meditaatiotekniikat tuntuvat hieman haastaville. Äänitettä kuuntelemalla muutat helposti kehosi ja aivojesi taajuuksia suotuisempaan suuntaan ja elämän haasteet ja arki helpottuvat huomattavasti.

Mikäli meditoit 20 min. päivittäin, mielesi alkaa hakeutua aina helpommin ja helpommin syvempiin meditatiivisiin tiloihin. Stressi ja jännittyneisyys pitävät sinut takuuvarmasti poissa luovasta ja intuitiivisesta tilasta. Stressitilassa mielesi fokusoituu vain ongelmiin ja uhkakuviin, kun stressi poistuu, nousee todellinen potentiaalisi esiin. Fyysinen keho rentoutuu, ilo, rakkaus ja onnellisuus lisääntyvät elämässäsi varsin pienin ponnistuksin. 20 min. meditaatio päivässä riittää transformoimaan elämäsi varsin nopealla aikataululla. Mikäli meditoit pidempiä aikajaksoja päivittäin ovat tulokset tietysti vieläkin nopeampia ja voimakkaampia.

Värähtelytaajuuksien vaikutuksia on tutkittu tänä päivänä jo varsin paljon, eli tutkimustietoa löytyy googlaamalla runsaasti, jos haluat perehtyä aiheeseen laajemmin.

 

On hyvä muistaa, että kaikki on energiaa ja kaikki värähtelee lakkaamatta, siksi äänitteet ovat erittäin helppo ja todistetusti erinomainen tapa lisätä omaa hyvinvointia muuttamalla värähtelytaajuuksia halutunlaisiksi.

Aivojen värähtelytaajuudet ja meditaation eri asteet