SFT- verkkokoulutus moduuli 5

100,00 

Moduuli 5/12

Solar Fusion Treatment moduulit 5-8

Energiatyösi syvenee ja tiedostat yhä enemmän korkeamman minäsi ja hengen läsnäolon kaikessa. Herkistämme energioiden tuntemusta, opimme manipuloimaan aikaa, niin hoidoissa kuin arkielämässämmekin ja opettelemme myös kanavointia.

Aiheina on lisäksi mm. 7 sädettä, teemme meditaatiomatkan sieluntasolle jossa voit selvitellä sieluntehtävääsi, lisäksi harjoittelemme sydänyhteyttä eri kohteisiin.  Pohdimme egon voimaa ja kuinka opimme elämään egon kanssa ilman, että se hallitsee meitä. Käymme läpi mielen mekaniikkaa ja maailman ilmenemistä joogafilosofian vinkkelistä katsottuna.

Teemme joogaharjoituksia ja tutustumme muutenkin joogan polkuun. Otamme pyhän geometrian mukaan hoitoihin, opimme runsauden imentämisen perusteet ja paljon paljon muuta!

5.kk

Reiki II

Seichem II


 

6.kk

Kultainen Lohikäärme II

Lääkäri Buddha (sininen Buddha)

  • Erittäin voimallinen energialaatu fyysisen tason hoitoihin. Lääkäri Buddha toimii kaikilla 7 säteellä ja hänellä on ilmennys jokaisella niistä.

 

7.kk

Valkoinen lohikäärme I

  • Valkoinen lohikäärme on Sach Amrit Singhin kanavoima energiayhteys. Valkoinen lohikäärme edustaa hengen korkeinta ilmennystä.

Serapis Bayn koulukunta

  • Portti korkeimpiin ulottuvuuksiin, neljännen säteen ylösnousemuksen liekin vartijat.

 

8.kk

SFT –enkelivihkimys

  • yhdistää sinut enkelitietoisuusverkkoon

Kultainen Buddha (Maitreya)

  • Kultaisen ketjun rakkauden mestarit avaavat sydämesi ilolle ja spontaanille parantamisen voimalle

Yellow Shambala

  • Runsaustietoisuusvihkimys *Uusi

Trikuti vihkimys

  • Avaa kolme energeettistäsolmua juuri-, sydän- ja otsachakroissa jotka estävät kundaliinienergiaa kohoamasta ylös. Yhteys Shivaan, Vishnuun ja Brahmaan *Uusi

 

Kategoria: SKU: SFT I-III-1-1-4

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SFT- verkkokoulutus moduuli 5”