Solar Fusion Treatment energiahoitomeditaatio

8,00 

Solar Fusion Treatment energiahoitomeditaatio

Ohjattu energiahoitomeditaatio vie sinut syvälle meditatiiviseen tilaan helposti ja nopeasti ja virittää sinut parantavien energioiden taajuuksille. Solar Fusion Treatment on Sach Amrit Singhin luoma energiahoitosuuntaus. Jos haluat tietää suuntauksesta enemmän klikkaile tästä.

Meditaatiossa yhdistyt enkelikuntaan, suojelusenkeleihin, arkkienkeleihin ja ylösnousseeseen mestariin Serapis Bayhin. Saat hyvin voimakkaan hoitokokemuksen ja lopuksi saat meditaatiossa mahdollisuuden kysyä Serapis Bayltä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Vastaukset voivat tulla heti tai myöhemmin välähdyksen omaisesti juuri silloin kun vähiten odotat.

Parhaat vaikutukset saat, kun kuuntelet äänitteen päivittäin. Jokainen kuuntelukerta voimistaa ja vie syvemmälle jumalaiseen tietoisuuden tilaan.

Äänitteen pituus 33 min.

Kun olet ostanut tuotteen, meditaation latauslinkki näkyy ladattavat tuotteet osiossa. Eli kirjautumis- tai oma tili osiossa on välilehtiä, joista yksi on “ladattavat tuotteet” sieltä voit ladata omalle koneellesi meditaation Mp3 muotoisena.