Sydänchakra meditaatioäänite

9,99 

Sydänchakra

Aurinko 126.22 Hz, Sävel “B” Taajuus 449.8 Hz, Tempo 118.3 Iskua minuutissa

 

Motto: “Minä rakastan.”

  • elämänilo, myötätunto, rakkaus, avoimuus, tasapaino
  • hengityselimistö, sydän ja verenkierto, kateenkorva, käsivarret
  • sijainti: keskellä rintalastaa

Kuvaus

Tämä äänite on tehty erityisesti sydänchakran blokkien avaamiseen ja sydänkeskuksen harmonisointiin. Äänitteessä hyödynnetään mm. kyseisen chakran ja maan vuoden kiertoon liittyviä värähtelytaajuuksia sekä monia perinteisiä Sound Healing instrumentteja.

Kuuntelemalla sydänchakraäänitettä lisäät sydäntietoisuuttasi, rakkauden kokemista, vanhasta irti päästämistä. Sydänchakra on pyyteettömän rakkauden keskus ja sielun tyyssija. Sydämen kautta voit kokea parhaimmillaan täydellistä ykseyttä kaiken kanssa. Sydänenergia parantaa spontaanisti ja auttaa meitä elämään rakkauden periaatteiden kautta.

Sydänkeskuksen avautuminen voi olla alussa varsin pakahduttavan tuntuista ja saada sydämen muljahtelemaan hyvinkin voimakkaasti. Älä huolestu jos koet sydämen avautumisen hyvinkin fyysisenä. Se on täysin normaali ilmiö.

Sydän on henkisen tien etsijän tärkein energiakeskus.

Mikäli koet rakkaudettomuutta tai vain haluat lisää rakkautta elämääsi, valitse tämä äänite ja antaudu rakkauden hellään huomaan ja anna sen virrata elämäsi kaikille osa-alueille.

Värähtelytaajuuksiin perustuvat äänitteet ovat erittäin hyviä valintoja myös silloin, kun mielesi on rauhaton ja perinteisemmät meditaatiotekniikat tuntuvat hieman haastaville. Äänitettä kuuntelemalla muutat helposti kehosi ja aivojesi taajuuksia suotuisempaan suuntaan ja elämän haasteet ja arki helpottuvat huomattavasti.

Mikäli meditoit 20 min. päivittäin, mielesi alkaa hakeutua aina helpommin ja helpommin syvempiin meditatiivisiin tiloihin. Stressi ja jännittyneisyys pitävät sinut takuuvarmasti poissa luovasta ja intuitiivisesta tilasta. Stressitilassa mielesi fokusoituu vain ongelmiin ja uhkakuviin, kun stressi poistuu, nousee todellinen potentiaalisi esiin. Fyysinen keho rentoutuu, ilo, rakkaus ja onnellisuus lisääntyvät elämässäsi varsin pienin ponnistuksin. 20 min. meditaatio päivässä riittää transformoimaan elämäsi varsin nopealla aikataululla. Mikäli meditoit pidempiä aikajaksoja päivittäin ovat tulokset tietysti vieläkin nopeampia ja voimakkaampia.

Värähtelytaajuuksien vaikutuksia on tutkittu tänä päivänä jo varsin paljon, eli tutkimustietoa löytyy googlaamalla runsaasti, jos haluat perehtyä aiheeseen laajemmin.

 

On hyvä muistaa, että kaikki on energiaa ja kaikki värähtelee lakkaamatta, siksi äänitteet ovat erittäin helppo ja todistetusti erinomainen tapa lisätä omaa hyvinvointia muuttamalla värähtelytaajuuksia halutunlaisiksi.

Aivojen värähtelytaajuudet ja meditaation eri asteet