Ale!

Tietoinen elämä kriisien keskellä osa 1.

23,00 

Joogakoulu Ong Namo uudistuu lähitulevaisuudessa täydellisesti ja kaikki nykyiset verkkokurssit ja nettijoogat poistuvat pian myynnistä kokonaan. Eli nyt on viimeinen mahdollisuus hankkia itselle verkkokursseja ja samalla myös täysin ennennäkemättömään hintaan.

Alennukset verkkokursseista ja joogatunneista jopa 60-95% alennuksella.

Uudistuksen jälkeen voit edelleen käydä kaikessa rauhassa lävitse ostamiasi kursseja tai vaikka 12kk joogajäsenyyttäsi hallintapaneelin kautta, vaikka ne eivät muutoin ulospäin asiakkaille enää näykään.

Osasto:

Kuvaus

Miten elää tietoista elämää kriisien keskellä osa 1.

Kurssi, jota voit käydä joko vain yhden moduulin tai koko setin, oman valintasi mukaan. Kurssi antaa sinulle avaimet ja työkalut tietoiseen ja onnelliseen elämään kriisien keskellä.

Nykyinen maailmantilanne tarjoaa runsaasti kriisejä, on epidemiaa, sodan uhkaa, ilmastonmuutosta ja runsaasti muita stressinaiheita. Siksi Ong Namo haluaa kantaa kortensa kekoon ja antaa mahdollisimman hyvät apuvälineet, ei vain kriiseissä selviämiseen vaan hyvään, tietoiseen ja onnelliseen elämään. Se on mahdollista, ihan jokaiselle oli ulkoinen elämäntilanteesi minkälainen tahansa.

Ajattelimme ensin, että teemme vain yhden minikurssin, mutta avun tarve on nyt niin mittava, että päätimme tehdä tällä aiheella pidemmän kurssisarjan. Kurssisarja toteutetaan niin, että se jakautuu moduuleihin, joita voit ostaa vapaasti yksitellen, näin se sopii paremmin myös jokaiselle kukkarolle, kun ei ole pakko ostaa isoa kurssikokonaisuutta kerralla tai edes kokonaan vaan voit valita juuri ne moduulit, jotka koskettavat sinun elämäntilannettasi eniten.

Ensimmäinen moduuli antaa sinulle henkistä näkökantaa ja tietoa mm. siitä miten luot tietoisesti omaa elämääsi, miten mieli, tunteet ja alitajunta toimivat ja miten niitä voidaan hallita. Saat runsaasti korkeaa henkistä tietoa ja opit henkisiä lainalaisuuksia. Saat myös ihan konkreettisia meditatiivisia ja joogisia apuvälineitä. Ohjattuja mielikuvameditaatioita, hengitys- eli pranayamaharjoituksia joilla saadaan nopeasti stressitila poistettua.

Ensimmäinen moduuli keskittyy stressitilan nollaamiseen, alitajunnan puhdistamiseen, uudenlaisten toimintamallien ja tapojen tuomiseen sekä henkisen tiedon kasvattamiseen.

 

Opit mm.

  • Miten vapautua stressistä ja ahdistuksesta
  • Miten vapaudut pelkoajattelusta
  • Miten pysyä omassa voimassa
  • Miten saat kehosi energiat virtaamaan vapaasti
  • Miten luot tietoisesti omaa elämääsi
  • Miten voit aina valita oma tunnetilasi – miten siirtyä pelosta rauhaan

Kaikkia näitä ja muita vastaavia aihealueita käsittelemme syvemmin myös tulevissa moduuleissa.