Tietoinen elämä kriisien keskellä osa 1.

65,00 

Osasto:

Kuvaus

Miten elää tietoista elämää kriisien keskellä osa 1.

HEINÄKUUN AJAN -50%

Kurssi, jota voit käydä joko vain yhden moduulin tai koko setin, oman valintasi mukaan. Kurssi antaa sinulle avaimet ja työkalut tietoiseen ja onnelliseen elämään kriisien keskellä.

Nykyinen maailmantilanne tarjoaa runsaasti kriisejä, on epidemiaa, sodan uhkaa, ilmastonmuutosta ja runsaasti muita stressinaiheita. Siksi Ong Namo haluaa kantaa kortensa kekoon ja antaa mahdollisimman hyvät apuvälineet, ei vain kriiseissä selviämiseen vaan hyvään, tietoiseen ja onnelliseen elämään. Se on mahdollista, ihan jokaiselle oli ulkoinen elämäntilanteesi minkälainen tahansa.

Ajattelimme ensin, että teemme vain yhden minikurssin, mutta avun tarve on nyt niin mittava, että päätimme tehdä tällä aiheella pidemmän kurssisarjan. Kurssisarja toteutetaan niin, että se jakautuu moduuleihin, joita voit ostaa vapaasti yksitellen, näin se sopii paremmin myös jokaiselle kukkarolle, kun ei ole pakko ostaa isoa kurssikokonaisuutta kerralla tai edes kokonaan vaan voit valita juuri ne moduulit, jotka koskettavat sinun elämäntilannettasi eniten.

Ensimmäinen moduuli antaa sinulle henkistä näkökantaa ja tietoa mm. siitä miten luot tietoisesti omaa elämääsi, miten mieli, tunteet ja alitajunta toimivat ja miten niitä voidaan hallita. Saat runsaasti korkeaa henkistä tietoa ja opit henkisiä lainalaisuuksia. Saat myös ihan konkreettisia meditatiivisia ja joogisia apuvälineitä. Ohjattuja mielikuvameditaatioita, hengitys- eli pranayamaharjoituksia joilla saadaan nopeasti stressitila poistettua.

Ensimmäinen moduuli keskittyy stressitilan nollaamiseen, alitajunnan puhdistamiseen, uudenlaisten toimintamallien ja tapojen tuomiseen sekä henkisen tiedon kasvattamiseen.

 

Opit mm.

  • Miten vapautua stressistä ja ahdistuksesta
  • Miten vapaudut pelkoajattelusta
  • Miten pysyä omassa voimassa
  • Miten saat kehosi energiat virtaamaan vapaasti
  • Miten luot tietoisesti omaa elämääsi
  • Miten voit aina valita oma tunnetilasi – miten siirtyä pelosta rauhaan

Kaikkia näitä ja muita vastaavia aihealueita käsittelemme syvemmin myös tulevissa moduuleissa.