Totaalinen Transformaatio 2.0

397,00 

Totaalinen Transformaatio 2.0

LISÄKSI SAAT BEST VERSION OF YOU MEDITAATIOÄÄNITTEET KAUPANPÄÄLLE ARVO 90€. 

Totaalinen Transformaatio 2.0 koulutus on laajennettu ja päivitetty versio vanhasta lähikoulutuksestamme. Sananmukaisesti koulutuksen päämäärä on viedä meidät läpi totaalisen transformaation. Tuo matka tehdään yhdessä kartuttaen ymmärrystämme itsestämme, ilmenevästä maailmankaikkeudesta ja omasta suhteestamme kaikkeen ilmenevään.

Tuomme mahdollisimman yksinkertaisesti esille kaikki tärkeimmät lainalaisuudet, joidenka mukaan mikro- ja makrokosmos toimivat ja tietysti sen, miten kykenemme murtamaan kaikki pelon tasot ja siirtymään iloon, valoon ja yltäkylläiseen elämään.

Koulutus on poisoppimista kaikesta vanhasta, irrottautumista alitajunnan myrkyllisistä ajattelumalleista, siirtymistä pois pelon tasoilta kohti rauhaa ja autuutta. Samalla riisumme itsemme kaikista vääristä ja harhaisista ego-itsen identiteettimalleista ja löydämme itsemme uudelleen, löydämme todellisen itsen kaiken ego-töryn keskeltä.

Matka kohti todellista itseä on mm. toteamista, en ole tuota, enkä tätä, enkä tuotakaan, kunnes oman itsen ydin löytyy ja totuus paljastuu. Se mitä jää jäljelle on rauha, rakkaus, ilo ja autuus. Sen jälkeen kyseiset elementit voivat värittää ja värittävätkin elämämme jokaista asiaa.

Osasto:

Kuvaus